Orbán Viktor Szlovéniában is kiállt a béke mellett

2023. május 18. 14:06

A magyar kormányfő többek között Európa gazdasági helyzetét is értékelte.

2023. május 18. 14:06
null

Orbán Viktor miniszterelnök az ukrajnai háború kapcsán azonnali tűzszünetet és az ezt követő béketárgyalásokat szorgalmazott a kereszténydemokrata internacionálé (CDI-IDC) vezetőségi ülésén a szlovéniai Bledben – közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője.

A Fidesz elnöke a világ minden tájáról érkezett jobboldali pártvezetők előtt értékelést adott az európai parlamenti választásokra való felkészülésről és Európa gazdasági helyzetéről is.

A CDI-IDC kétnapos végrehajtó bizottsági ülését a szlovéniai Bledben tartják meg,

mottóval; Orbán Viktor a világszervezet egyik alelnökeként vesz részt az eseményen – tájékoztatott Havasi Bertalan.

(MTI)

***

***

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Coupdetat
2023. május 18. 15:07
Mindenki háborút akar ... csak az állandóan harcba induló vajdátok akar békét. :))))))))) ----------------------------------------------------------------------- - nálunk van recesszió - legnagyobb az infláció - legkisebb a munkabér - legnagyobb az adó - legnagyobb az államadósság - 18 %-os alapkamat :(((((((( - a lélegeztető/horkolás gátlók a raktárakban, nem fognak felgyújtani 1 kórházat sem :)))))) Nagyon köszönjük minden idők legsikeresebb kormányának !!!
Akitlosz
2023. május 18. 14:58
Szlovénia vezetése meg az EU vétójog eltörlése mellett áll ki.
abódezs
2023. május 18. 14:53
"Európa gazdasági helyzetét is értékelte". Már csak valahogy tanulni kéne az előttünk levő nem kevés tagállamtól.
McFoker
2023. május 18. 14:36
Nincs is szebb, mint 13 évnyi folyamatos fantomháború után a békéért harcolni, olyan békeszerető nemzetekkel, mint a török és kínai. Pár évtized múlva röhögni fogunk ezen, de most inkább csak elkeserítő milyen mélyen van az ország.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!