Izraeli miniszter: A Sorossal szembeni kritika minden, csak nem antiszemitizmus

2023. május 21. 15:47

Az izraeli külügyi tárca vezetője szerint az üzletembernek nincs szüksége Izrael állam védelmére.

2023. május 21. 15:47
null

Ahogy korábbi cikkünkben mi is beszámoltunk róla, a hét elején Elon Musk egy Twitter-bejegyzésében Soros György társadalmi szerepvállalásának kapcsán úgy fogalmazott:

Musk bejegyzésére reagált az izraeli külügyminisztérium is, bejegyzésükben azt írták: „Antiszemitizmus szagú volt, és antiszemita összeesküvés-elméletek áradatát váltotta ki. Sajnos a Twitter semmit sem tesz a probléma kezelésére”. Az eset után Eli Cohen izraeli külügyminiszter meglepő módon azonban szembement saját minisztériuma posztjával, és az egyik izraeli csatornán úgy fogalmazott:

A Jerusalem Post szerint Amicháj Chikli izraeli diaszpóraügyi miniszter is csatlakozott Cohen álláspontjához: „Az izraeli kormány és az izraeli állampolgárok túlnyomó többsége Elon Muskot csodálatos vállalkozónak és példaképnek tekinti. A Sorossal szembeni kritika, aki a zsidó néppel és Izrael állammal szemben a legellenségesebb szervezeteket finanszírozza, minden, csak nem antiszemitizmus, épp ellenkezőleg” – mutatott rá Chikli.

A The Jerusalem Post emlékeztet, hogy Soros György Nyílt Társadalom Alapítványa rendszeresen adományoz olyan szervezeteknek, mint a Breaking the Silence és az Adalah, amelyek Izraelt emberi jogi jogsértésekkel és háborús bűnökkel vádolják.

Nyitófotó: AFP

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
EX - Terminátor
2023. május 21. 23:47
HIÁBA tesztek akármit és bármit, SOHA nem fogunk benneteket hatalom közelébe engedni, viszont azért amit tesztek? KI FOGUNK BENNETEKET CSINÁLNI TI UTOLSÓ ALJAS SZARHÁZI FÉRGEK.
I.N.R.I.
2023. május 21. 23:36
Már a neve is hazugság. Nem Soros. Hivatalosan: Sorosz. Édesapja az eszperanta őrületében maga változtatta erre. Hivatalosan, valójában: Gheorghe Sorosz.
Palatin
2023. május 21. 21:13
Soros maga hozza a legnagyobb szégyent a nemzettársaira. Nem véletlen, hogy Izraelböl ki van tiltva.
Palatin
2023. május 21. 20:41
Soros, - a híreszteléssel ellentétben -, egyáltalán nem holokauszt-túlélö. A család átkeresztelkedett, semmi bántódásuk nem esett. Söt ö olyannyira nem volt veszélynek kitéve, hogy 1944-ben a német megszállás után 14 évesen, segített a náciknak a gazdag zsidók felkutatásában. Nézd és hallgasd végig a videót, ezt saját szavaival is elmondja. (2:30-tol igazán érdekes) https://www.youtube.com/watch?v=SGWizajL7tA Nemzetünk démona, rossz szelleme Soros, Küzdelmünk ellene nehéz harc és szoros. Nála ármány, hitszegés megszokott rutin,. Szutykos gyülöletet szór ránk e Rasputin. Népünk hütlen gyermeke e tékozló fiú, Hogy bünbánón megtérjen, ahhoz ö túl hiú. Inkább még támadja hös népét konokul, Bünlajstromából mint aggastyán sem okul. Midászi vagyonát bösz hatalomra váltja. Kétes üzelmeit csupán istenünk ha látja, Kivel ö konkurál, mint "földi helytartója", Nem lesz már ideje, hogy vétkeit lerója... Hej, döntsd a Sorost ne siránkozz, Ne raplizz minden kis fullánkhoz. Tudd, ö utálja mindkét nemzetét, Elcserélte öket sok fura szerzetért. Ö maga köré gyüjtötte hiénák hadát, Harcias csalókat és nem kevés banyát. Vagyonát mutyikkal szerezte, toldotta, Züllött rajongóit ránk böszen bujtotta. Dühödt haragja miböl táplálkozik? Minden tette mögött a suska lakozik. Kezét tette volna magyarok pénzére, Ám bátor Viktorunk ütött a kezére. E szörnyü blamázst ö el nem feledé, A világ vad farkasait ezért összeterelé, Életét tette rá, hogy ezt megbosszulja, Mérgezett törét a magyarokba szúrja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!