Elon Musk: Soros gyűlöli az emberiséget

2023. május 16. 10:42

„A civilizáció szövetét akarja szétzúzni” – hangsúlyozta a Tesla-vezér a magyar származású amerikai milliárdosról.

2023. május 16. 10:42
null

Hétfő reggel jelentek meg ellenőrizhetetlen forrásokból származó hírek, miszerint szívinfarktusban meghalt Soros György milliárdos. A 92 éves spekuláns Twitter-oldalán cáfolta ezeket az információkat.

„Teljesen hamisak a pletykák, miszerint szívrohamom volt. Élek és egészséges vagyok” – üzente a magyar származású amerikai üzletember.

Soros Magnetóra emlékeztet”

– ezt már Elon Musk tweetelte kedden. Az egyik kommentelő megjegyezte, „fun fact: Magneto holokauszt-túlélőként szerzett tapasztalatai formálták szemléletét, személyiségét és empátiáját. Sorost, aki szintén holokauszt-túlélő, folyamatosan támadják a jó szándékai miatt, amelyeket egyes amerikaiak rossznak tartanak pusztán azért, mert nem értenek egyet ezzel a politikai hovatartozással.”

Gyorsan jött a válasz a Tesla-vezértől:

Feltételezed, hogy ezek jó szándékúak. Nem azok. A civilizáció szövetét akarja szétzúzni. Soros gyűlöli az emberiséget.
Forrás: Twitter
Forrás: Twitter

Nyitókép: Carina Johansen / NTB / AFP

Összesen 217 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kovsa
2023. május 18. 17:22
"Elon Musk: Soros gyűlöli az emberiséget." Nos, ezzel a kijelentéssel részben vitatkoznék. Nem az egész emberiséget. Csupán, a fehér, keresztény embereket. És, szerintem, nincs egyedül ezzel. Rajta kívül még jónéhányan ezt a "csoportot" hibáztatják, lássuk be nem is teljesen alaptalanul, az évszázadokon átívelő zsidógyűlöletért. Kezdve a középkori inkvizíciótól, a spanyol "vagy keresztény leszel vagy nem leszel" hozzáálláson keresztül a hitleri zsidó-megsemmisítésben kicsúcsosodó, zsidóüldözésért. Soros és néhány hasonló gazdag ember, ezekért a bűnökért a fehér, keresztény embereket, a ma élőket is, hibáztatja és bosszút akar rajtuk, rajtunk állni. Arabokkal, feketékkel, a kereszténységet megtagadó fehérekkel semmi baja nincs. Woke, LMBTQIASD+ emberek a potenciáli szövetségesei. Őket tekinti szövetségesének, közülük toboroz zsoldos hadsereget, általánosan elterjedt nevükön: NGO-kat. Én legalábbis így látom. Lehet, tévedek. Remélem tévedek.
agenda
2023. május 16. 22:24
Ő csak bosszút áll Európán az elhurcolt és megalázott zsidókért.
Szamóca bácsi
2023. május 16. 20:25
ez azért valamennyire kölcsönös.
Mandolini
2023. május 16. 18:29
soros a sátán fia! Ezért nem viszi el.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!