David Pressman szerint Magyarországnak az ukrajnai háborúra kellene fókuszálnia „álproblémák” helyett

2023. május 04. 15:33

Szerinte csak „álkultúrharcról” beszélnek Magyarországon.

2023. május 04. 15:33
null

David Pressman az AFP-nek adott interjút, amelyben a Budapesten rendezett a CPAC Hungary rendezvényről is kérdezték, ahol Orbán Viktor miniszterelnök a woke ideológia „vírusáról” beszélt.

Magyarországnak az ukrajnai háborúra kellene fókuszálnia, és nem álproblémákra”

– fogalmazott ezzel kapcsolatban az amerikai nagykövet, aki szerint „Magyarországon sajnálatos módon buzgón beszélnek egy bizonyos álkultúrharcról. Ugyanakkor a szomszédban valódi háború zajlik, ahol ezrek halnak meg Vlagyimir Putyin agresszív háborújában”. „Ez nem a wokeizmusról szól. Ez Oroszországról szól” – mondta.

David Pressman „aggodalmát” fejezte ki továbbá a Magyarországon szerinte erősen jelen levő „oroszpárti propaganda” kapcsán. Az AFP azt írja, Magyarország következetesen kritizálja a brüsszeli szankciókat, és béketárgyalásokat követel (ezen az állásponton van egyébként Ferenc pápa is – a szerk.), emellett állításuk szerint Magyarországon „ukránellenes narratívát sugároznak”.

Nyitókép: Facebook

Összesen 210 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2023. május 06. 07:59
Pressman úrnak természetesen LEHET VÉLEMÉNYE bármiről-mindenről, így az orosz-ukrán háborúról is meg arról is, hogy e Világban MI A LÉNYEGES ÉS MI A LÉNYEGTELEN. AZONBAN AZ Ő VÉLEMÉNYE MINKET MAGYAROKAT NEM KÖTELEZ SEMMIRE(!!!)--HIÁBA VAGYUNK ELVILEG SZÖVETSÉGBEN AZ USA-VAL-- MONDOM: AZ ÉGVILÁGON SEMMIRE. DE MÉG TANÁCSADÓKÉNT VAGY AJÁNLATTEVŐKÉNT IS TELJESEN ALKALMATLAN ÉS KIVÜLÁLLÓ A nagykövet úr SZÁMUNKRA Ő: LEGFÖLJEBB A FŐNÖKEI SZÁMÁRA ESETLEG AZ, DE MÉG EZ SEM BIZTOS.
TAVIROZSA
2023. május 05. 10:47
Oo. gyengítése az USA geostratégiai célja. Mi közünk hozzá? A szankciók diktálása - az EU számára szintén USA ötlet. Úgy néz ki az EU gyengítése is USA geopolitikai céllá vállt?...
Igazszó
2023. május 05. 08:20
Szar buzi zsidó hohol propaganda. Hazug is, szánalmas is, aljas is. Olyan mint a buzi zsidó, meg a hohol.
krampus
2023. május 05. 01:31
Presswoman mehet akkor harcolni a frontra. Mutasson peldat ez a rossz buzerans.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!