Húszas éveiben járó fegyverrajongó szivárogtatta ki a titkosított amerikai dokumentumokat

2023. április 13. 08:02

Azóta kiderült: Orbán Viktor neve is szerepel a kiszivárgott amerikai iratokban.

2023. április 13. 08:02
null

A nemzetbiztonsági vizsgálatot kiváltó amerikai titkos dokumentumok kiszivárogtatója egy húszas éveiben járó fegyverrajongó, aki egy katonai bázison dolgozott – számolt be róla a Washington Post egy online csevegőcsoport tagjaira hivatkozva.

Az illető a Discordon osztotta meg a titkos információkat egy körülbelül két tucat férfiból álló csoporttal. A Washington Post a csevegőcsoport két tagjával készített interjúra alapozta jelentését. A személyeket nem nevezték meg.

A Discord szerdán közleményben közölte, hogy együttműködik a bűnüldöző szervekkel. Az illető az OG nevet használta, ami szlengben az Original Gangstert, azaz az eredeti gengsztert jelent.

A személyt a Post egyik forrása a 20-as évei elején járó fiatal férfiként írta le.

„Jó formában van. Erős. Fegyver van nála. Kiképzett. Nagyjából minden, amit egy őrült filmből elvárhat az ember” – mondta a chatcsoport egyik tagja.

Összesen 122 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Igazszó
2023. április 13. 19:17
Szar zsidó propaganda. Hazug is, szánalmas is, aljas is. Olyan, mint a zsidó.
Kivűlálló
2023. április 13. 17:18
"Húszas éveiben járó fegyverrajongó szivárogtatta ki a titkosított amerikai dokumentumokat" Miért hagyták neki? Ha ezt megtudta csinálni, akkor bizonyára nem vele van a baj...!
akkor ki
2023. április 13. 16:20
Ja, a City Subwayből előhúztak egy drogost, hogy elvigye a balhét. Fáj, hogy ennyire hülyének nézik a világ leghülyébbjei a többi embert.
Hájas Gerzson a hitlerszakértő
2023. április 13. 14:37
Tehát sikerült megerősíteni hogy igaz minden szivárgás ha ennyire elkeseredetten terelnek. Valahol meg is tudom érteni, még egy 100% fanatikus amerikapárti állami alkalmazott, aki tényleg amerikai birodalmat akar építeni is megcsömörlik bele ha rájön hogy fehér, heteroszexuális keresztényként ellenséget csinálnak belőle és megbicsaklik a hűség.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!