Putyin ott volt, ahol nem is volt ott. Vagy mégsem? – érdekes dologra lettek figyelmesek az orosz elnök kapcsán

2023. március 23. 15:21

Mutatjuk a részleteket.

2023. március 23. 15:21
null

A Mandiner olvasói emlékezhetnek: Vlagyimir Putyin orosz elnök váratlanul Mariupolba látogatott a hétvégén, valamint néhány nappal korábban Krímben is látogatást tett. Egy orosz videós szerint azonban sikerült bizonyítékokat találnia arra vonatkozóan, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnök testdublőröket használhat külföldi útjaihoz.

„Változó” fülcimpa, „hol látható, hol nem látható” anyajegy

Félperces videójában több „árulkodó” jelre is rámutat, amely a videós szerint alátámaszthatja, hogy például Mariupolban sem az orosz elnök járt. A videó készítője többek között Putyin „változó” fülcimpája, az orosz elnök arcán „hol látható, hol nem látható” anyajegye, valamint ráncai alapján rámutat, szerinte

Mutatjuk az említett videót:

Szakértő: Putyin nem használ testdublőröket

Moszkva véleménye szerint azonban semmilyen valóságalapja sincs azoknak a híreknek, melyek szerint Putyin beteg lenne, valamint az Index szerint Simone Malik portréművész korábbi véleménye is inkább azt támasztja alá, hogy az orosz elnök nem használ testdublőrt. Mint a lap fogalmaz: „a kivételes arcfelismerői képességgel rendelkező Malik szerint szinte biztosan kijelenthető, hogy Vlagyimir Putyin nem használ testdublőröket.”

Kíváncsiak vagyunk véleményére!

***

Nyitókép: MTI/EPA/Szputnyik/Alekszej Nyikolszkij

 

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palmimi85
2023. március 24. 13:49
Azért, mert hugyosjozsinak van dublőre - ő nem szokott fenéken érkezni egy repülő lépcsőjéről -, nem biztosan hogy minden államelnök használ, de ha Putyin igen, akkor csak akkor, amikor neki medvevadászatra kell mennie, vagy oda a dublőre jár?
irondome
2023. március 23. 23:53
A Brit Hírgyártást kell megkérdezni, addig nem érdemes találgatni.
gabor45
2023. március 23. 22:30
ha hasznal is bar szerintem nem putyinnak is ott kell lenni ugyanis a dublor nem ulhet be a targyalasokra
zsanett-kúnrum
2023. március 23. 20:39
Biztos hogy testdublőr volt, merz az etedetit megette a medve meg a tigris
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!