Amerika budapesti nagykövete Blinkennel vitatta meg, hogy „hogyan tovább”

2023. március 08. 21:46

Akkor, „amikor oly sok minden forog kockán a kulcsfontosságú amerikai-magyar kapcsolatokban”.

2023. március 08. 21:46
null

Szerdán személyesen találkozott Anthony Blinken, az USA külügyminisztere és David Pressmann, az amerikaiak Budapestre delegált nagykövete, derül ki Pressmann Twitter-posztjából.

„Ebben a fontos és kihívásokkal teli időszakban - amikor oly sok minden forog kockán a kulcsfontosságú amerikai-magyar kapcsolatokban - nagyszerű volt megvitatni Blinkennel, hogy hogyan tovább” – írta a közös fotók mellé a nagykövet, aki tavaly óta látja el ezt a pozíciót, és az utóbbi időben többször szócsatába keveredett Szijjártó Péterrel.

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nickrivers
2023. március 10. 08:27
Egyeztettek Magyarország gazdasági és politikai lerohanásában? Terv egy Drag Queen miniszterelnök?
Igazszó
2023. március 09. 19:17
Jellemző, hogy ezt a kibaszott cia buzit nem zavarta még haza a balfasz csicska kakadu. A harmadik beszólása után csomagolhatott volna a komplet személyzettel, a takarítónőtől a tengerészgyalogosokig.
Feltuki és Gogylász
2023. március 09. 10:27
TÉNYLEG PÚPOS!!!!!! TÉNYLEG PÚPOS!!!!!
rollotomasi
2023. március 09. 10:13
Két buzi zsidó találkozik. Mi ebben a hír?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!