Döntött a Fidesz Finnország NATO-csatlakozása ügyében

2023. március 17. 15:39

Kocsis Máté bejelentette: az erről szóló parlamenti szavazást előrehozzák március 27-ére.

2023. március 17. 15:39
null

„A Fidesz-frakció nevében tájékoztatom Önöket, hogy döntöttünk Finnország NATO-csatlakozásának támogatásáról” – írja Facebook-oldalán Kocsis Máté. Kiemelte: 

a parlamenti szavazást március 27-ére előrehozzák, és azon egységesen igennel fognak voksolni.

A frakcióvezető hozzátette, Svédország ügyében a képviselőcsoport később dönt.

„Semmiféle nyomásgyakorlást nem fogadunk el sem külföldről, sem külföldi megrendelésre dolgozó magyar baloldali politikusoktól, sem NGO-któl, sem a médiától arra vonatkozóan, hogy a parlament mikor, milyen ütemben, milyen ügyeket tárgyaljon, azokról mely napokon szavazzon” – írja Kocsis Máté.

Fotó: MTI/EPA/Stephanie Lecocq

Összesen 284 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
redhaven
2023. március 17. 21:00
Nem értem a Fidesz gernyózását a csatlakozással. Számítunk valamit? Ugye nem sokat. Akkor? Luxus befelé a népet hülyíteni.
Kivűlálló
2023. március 17. 20:31
Én már régen megmondtam, hogy Magyarországnak meg kell (!!!) várnia a török döntést és csak ezután dönteni! Most, hogy már tudjuk, hogy a finnek ellen nincs kifogása Törökországnak, így Magyarország is rábólinthat (bár, én ezt is ellenezném)! A svédekkel kapcsolatosan a véleményem ugyan ez!
chief Bromden
2023. március 17. 18:43
Kell egy púp a hátadra? Nesze! Itt van. Felmegy a villanypásztor ára.
CsakOlvas
2023. március 17. 18:39
Bevégeztetett.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!