Szolovjov megfenyegette Scholzot: Akkor majd megértesz valamit, amikor egy orosz katona szuronyra húz

2023. február 06. 18:53

Nem köntörfalazott a Kreml propagandistája a nyugati támogatások kapcsán...

2023. február 06. 18:53
null

Szolovjov dühös: Putyin propagandistája megfenyegette a műsorában Olaf Scholzot, mivel a Nyugat támogatja az Oroszország által szorongatott Ukrajnát.

A Rosszija 1 legutóbbi műsorában a német kormányfőt nemes egyszerűséggel leidiótázta és lenácizta.

Akkor majd megértesz valamit, mikor egy orosz katona fogja magát és szuronyra húz” – szögezte le Szolovjov a műsorban. A műsor egy korábbi epizódjában Szolovjov azt javasolta, hogy indítsanak nukleáris támadást Lengyelország ellen.

„Újra kell kezdenünk a nukleáris fegyverek tesztelését, fel kell hagynunk minden nukleáris kísérleti tilalmi szerződéssel, el kell végeznünk a stratégiai nukleáris fegyverek demonstrációs tesztjét, és meg kell magyaráznunk, nem csak vörös vonalakat kell húznunk, hanem szükség esetén taktikai nukleáris fegyvereket is be kell vetnünk, úgy gondolom” – mondta a propagandista akkor.

Orosz szakértő Szolovjov műsorában: Először a Dunára kellene atomcsapást mérni (VIDEÓ)

Nem akármilyen fenyegetés hangzott el az egyik orosz tévécsatornán.

Nyitókép: Mikhail METZEL / SPUTNIK / AFP

Összesen 120 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Igazszó
2023. február 07. 15:46
Igaza van. Remélem a nyugati disznókkal megetetik a saját beleiket, ursula van der pfizerrel és ezzel a soltzal az élen.
Mészáros a stróman
2023. február 07. 04:01
Remélem Budapestre is benéz megint néhány orosz katona. A fideszes vallási fanatikusai biztos örülnének, de jó ha tudjátok, hogy letolt gatyával kell őket várni!
kabajeva
2023. február 07. 03:03
Remélem Budapestre is benéz megint néhány orosz katona. A fideszesek biztos örülnének, de jó ha tudjátok, hogy letolt gatyával kell őket várni!
polárüveg
2023. február 07. 01:14
Szolovjov rossz rendőr-jó rendőr párosból a "rossz rendőrös" nyilatkozata azt jelzi, hogy Oroszországban pár tíz millióan ugyanezt gondolják. És nem a Sholzot mozgatókra haragszanak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!