Orosz szakértő Szolovjov műsorában: Először a Dunára kellene atomcsapást mérni (VIDEÓ)

2023. január 25. 04:53

Nem akármilyen fenyegetés hangzott el az egyik orosz tévécsatornán.

2023. január 25. 04:53
null

Vlagyimir Szolovjov, az egyik legismertebb orosz propagandista egy orosz „szakértővel” készített műsort, amelyben az esetleges orosz atomcsapások lehetősége is felmerült.

Szolovjov feltette a kérdést, hogy vajon a gyárakra kellene-e lecsapni először, mire a „szakértő” inkább a Dunát javasolta.

Mint mondta: „nézze, a Dunán hajók vannak, nagy hajók, nem kéne először a Dunára lecsapni?”. Erre aztán Szolovjov osztotta meg a nézőkkel, hogy ő hova dobná az atomot: „nem kellenek hidak a Dnyeperre és nem kellene semmilyen vasúti kapcsolat Ukrajnába Nyugatról, ahonnan az utánpótlást kapják”.

Az esetet egyébként az ukrán belügyminisztérium tanácsadója ismertette a Twitter-oldalán egy kivágott/feliratos videó formájában – az azonban ennyiből nem derült ki, hogy a Szolovjov által megszólaltatott „szakértő” kicsoda, ahogyan az sem, hogy a Dunának pontosan mely szakaszára vagy szakaszaira tartaná érdemesnek atomcsapást mérni.

Íme az orosz médiakatona, aki leszámolna a Nyugattal, és szíve szerint még ma délután megtámadná Varsót és Berlint

Akik közelről ismerik, azok szerint lételeme a vita és az, hogy a középpontba kerüljön. Tesz is érte. Ő az az ember, aki az orosz-ukrán háború kapcsán kijelentette, hogy Angliát, Franciaországot és Németországot is meg kellene támadnia Oroszországnak.

Nyitókép: Pixabay 

***

 

 

Összesen 289 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csakazigazat2
2023. január 26. 11:48
Vajon mennyi vodkát kellett meginnia ahhoz, hogy ekkora barom legyen valaki ? Mert ha megy ez anélkül is, akkor nagyobb a baj. Csak a ruszkiktól mentsen meg minket a világ. Nem lehet velük kesztyűs kézzel bánni. Ha nem állítjuk meg őket Ukrajnán belül, akkor fel lehet készülni a legrosszabbra is.
kujon
2023. január 26. 01:14
Valami primitív bugris megint kapott 2 perc világhírnevet.Az anyja p!cs@'jára kellett volna atomcsapást mérni, még a mexületése előtt. A fotó viszont kurvaszép, el kell ismerni.
Sulammit
2023. január 25. 23:58
Másodszor meg a fejedre.
1 aSK
2023. január 25. 14:34
...."first we take manhattan, then we take berlin"....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!