Lövöldöztek egy michigani egyetemen, több halott is van

2023. február 14. 07:08

Legkevesebb három ember életét vesztette, öten megsérültek. A feltételezett elkövető agyonlőhette magát.

2023. február 14. 07:08
null

Egy fegyveres tüzet nyitott hétfőn este a Michigani Egyetemen. Az elkövető este fél kilenc tájban az egyetem Berkey Hall épületénél nyitott tüzet, majd egy szomszédos épületnél is lövöldözött. A helyszínre érkező rendőrök mindkét helyen találtak áldozatokat. A hatóságok közleménye szerint

hárman életüket vesztették, és legkevesebb öt sebesültet szállítottak kórházba, közöttük életveszélyesen megsérült áldozatok is voltak.

A szökésben lévő elkövetőt több száz rendőr kereste az egyetem East Lansing-i kampuszán. A diákokat felszólították, hogy ne hagyják el lakóhelyüket, a hajtóvadászat alatt maradjanak biztonságos helyen. A szülőket is arra kérték, hogy ne menjenek a helyszínre.

A gyanúsítottat, egy alacsony, maszkot viselő férfit gyalogosan látták menekülni. A rendőrség közleménye szerint néhány órás kutatás után megtalálták a férfi holttestét, feltehetően öngyilkosságot követett el Az egyetem rendőrsége hétfőn este bejelentette, hogy a következő 48 órában minden tanórát és egyetemi tevékenységet felfüggesztenek.

2021 novemberében a Michigan állambeli Oakland megye egy középiskolájában egy 15 éves diák lőtt le négy tanulót, és sebesített meg hat diákot és egy tanárt.

(MTI)

Nyitóképen: A lövöldözőről készült kamerafelvétel. Forrás: Michigan State Univeristy Police and Public Safety / AFP 

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
need-info
2023. február 14. 12:34
Elmebeteg ország! Ezt nézzétek miket művelnek : https://www.youtube.com/c/PoliceActivity
u.cserkész
2023. február 14. 11:30
Rossz jegyet kapott az utolsó vizsgáján, ezért bekattant a fiú. Meg azért is dühös volt, mert Magyarországon nincs jogállam.
A ráció prófétája
2023. február 14. 11:27
Elfogytak a léggömbök, hát lőni kellett valamit.
Mike Oak
2023. február 14. 11:11
Ez így demokratikus.Ha lődözni akar akkor joga van hozzá mi ezt nem érthetjük.D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!