Botrány: kidobta Piquét és új barátnőjét egy Shakira-rajongó vendéglátós (VIDEÓ)

2023. február 24. 01:40

Már a személyzet sem fogadta a párt tárt karokkal.

2023. február 24. 01:40
null

Úgy tűnik, a Gerard Pique és Shakira között dúló harcba az énekesnő rajongói is beszálltak. Ugyanis a TikTokra felkerült egy videó, amin az látható, hogy a Barcelona egykori játékosa és újdonsült kedvese – 23 éves alkalmazottja, akivel megcsalta gyermekei édesanyját – zaklatottan távozik egy Los Angeles-i japán étteremből.

Mint az a Marca cikkéből kiderült, a feldúltság oka, hogy annak a vendéglátóhelynek, ahova betértek, a tulajdonosa nagy Shakira-rajongó, aki rögvest felismerte a szerelmeseket, és rövid időn belül kitessékelte őket az étteremből.

Ehhez a Pique számára kínos jelenethez még az éttermi alkalmazottak is asszisztáltak, akik eleve ki sem akarták szolgálni a sztárpárt.

A lap hozzátette: Clara Chia emiatt nagyon ideges lett. A videón ez abból szűrhető le a spanyol lap szerint, hogy heves léptekkel haladt az autójuk felé, és ingerülten ült be az anyósülésre az egykori sztárfocista mellé.

Az említett felvételt alább tekinthetik meg:

@popfaction #piquegerard #shakira #pique #piqueyshakira #barcelona #popculturenews ♬ Kill Bill (Sped Up Version) - SZA

Nyitókép: Josep LAGO / AFP

 

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bandee1
2023. február 24. 19:55
Zóóóóbán a hibás!
kishal
2023. február 24. 13:24
A média hatalma... Még szerencse, hogy Larry Hagmant (Jockey Ewing) nem lőtte le senki. De, hogy ez a vendéglátóegység kollektíven gyűjtene Isaura kiszabadítására, az fölöttébb valószínű.
Nannyó
2023. február 24. 10:53
Csak a szokásos... :)) A neves pasi lecserélte 10 évvel idősebb feleségét egy trendi 23 évesre. Tulajdonképpen a kedves felesége is ezt csinálta, mikor hozzáment egy 10 évvel fiatalabb pasashoz. :)
olajfa1
2023. február 24. 10:25
Nekem is CASIO órám van!... akkor engemet is kidobna? :-D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!