Tarjányi Péter: A Nyugat harcoltatja az ukránokat a Nyugat érdekében (VIDEÓ)

2023. január 31. 19:51

A szakértő úgy véli, Putyin „legborzasztóbb döntése” volt Ukrajna lerohanása, és ebbe bele fog bukni.

2023. január 31. 19:51
null

Tarjányi Péter biztonságpolitikai szakértő legutóbbi, közösségi oldalán is közzétett videójában arra igyekezett választ adni, hogy milyen logikát követ a Nyugat ebben a háborúban.

A szakérő kijelentette:

„Ez egy nagyon hideg, nagyon gonosz logika, amiben a Nyugat harcolatja az ukránokat a Nyugat érdekében” – hangsúlyozta.

„Ez az egyik legborzasztóbb döntése Putyinnak”

Majd kijelentette, hogy „ez a háború elkerülhető lett volna abban az esetben, ha Oroszország ezt a támadást nem hajtja végre. Ez az egyik legborzasztóbb döntése Putyinnak, és én azt gondolom, hogy ebbe bele fog bukni, ebbe a döntésbe” – szögezte le Tarjányi Péter.

A vonatkozó videórészletet alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szintetikus
2023. február 01. 08:44
Persze, hogy jó, az oroszok fogynak, ki lehet próbálni az új fegyverek egy részét. A Nyugatnak emberanyagba nem kerül. Hagy lőjék egymást a barbárok. Ha az orosz szoponcok is kimennének elesni, az még király lenne.
pipa89
2023. február 01. 08:04
NYUGAT MA = USA! NYUGAT nem egyenlő Nyugat-Európa! Miért? Nyugat-Európa érdeke egy erős Európa. Az USA érdeke egy gyenge Európa! Ennyi röviden.
trl9
2023. február 01. 06:55
Majd kijelentette, hogy „ez a háború elkerülhető lett volna abban az esetben, ha Oroszország ezt a támadást nem hajtja végre. Elképesztően okos ember, szinte géniusz! Kissinger tanulhatna tőle, sőt az EU parlament is alkalmazhatná..
János27
2023. február 01. 06:47
Austin amcsi véd. miniszter is kijelentette, hogy Oroszország gyengítése a cél, hogy mi történik Ukrajnával az nem számít. Az ukrán nyugatbarát politikai elit feláldozza nemzetét, országát a nyugati érdekekért, a semmiért. Egyes szakértők szerint Ukrajnában ma max. 20-22 millió ember élhet. Nem fogják legyőzni az orosz hadsereget és Putyin sem fog megbukni. Ukrajnának az a legjobb, ha minél hamarabb feladja, vagy feladta volna - annál kevesebben halnak meg, vagy mennek el.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!