Szürreális fordulat: a tálibok kiállnak Andrew Tate mellett

2023. január 02. 22:30

A nap valószínűleg legváratlanabb híre.

2023. január 02. 22:30
null

Sameera Khan internetes aktivista a Twitteren szervezett egy beszélgetést, ahol állítása szerint tálibokkal vette fel a kapcsolatot, akik kiálltak Andrew Tate brit-amerikai influenszer ellen, akit a múlt héten tartóztattak le Romániában, miután kialakult a közösségi oldalakon kisebb csörtébe keveredtek Greta Thunberggel. 

A bukaresti hatóságok Tate-et, testvérét és két társukat szexuális kizsákmányolás miatt tartóztatták le, többek között emberkereskedelem és nemi erőszak a vád. Sameera Khan woke-ellenes aktivista szerint az afganisztáni tálibok azt kérdezték tőle, kiengedték-e már az influenszert, ugyanis nagyon aggódnak érte. 

Nyitókép: Twitter

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rasdi
2023. január 03. 15:12
"....miután kialakult a közösségi oldalakon kisebb csörtébe keveredtek Greta Thunberggel. " T. Szerkesztőség! Ez így "nem stimmel". Talán így gondolták: "...miután a kialakult közösségi oldalakon kisebb csörtébe keveredtek Greta Thunberggel." ? Egy mondatnak és szókapcsolataiknak szerkezetük is van. A mondat nem csak adott szavak összedobott halmaza.
Gögl
2023. január 03. 12:48
Hogy mivel vádolták meg? Kényszerítés, meg emberkereskedelem, meg erőszak? Ó románok, basszátok meg! Már megint hazudtok. Ilyen indokkal kb. fél Hunyad megyét el kellene hurcolnotok! Ott ez alapvető foglalkozás. Ja, hogy csak erre a csóri idiótára volt parancsotok.
gacsat
2023. január 03. 11:02
Ki a som ez az Andrew Tate?
pandalala
2023. január 03. 00:35
:-DDDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!