A Twitteren esett egymásnak Greta Thunberg és Andrew Tate

2022. december 29. 10:30

A kick-box bajnok azzal heccelte a svéd aktivistát, hogy milyen autói vannak, amire Greta Thunbergnek is megvolt a maga válasza.

2022. december 29. 10:30
null

Andrew Tate a kickbox világbajnokból lett celeb a Twitter-oldalára töltött fel egy képet, melyben sorolni kezdte, hogy milyen luxusautói vannak, a posztban pedig megjelölte Greta Thunberget is. 

– cukkolta Tate a svéd aktivistát. 

Greta Thunberg annyit reagált, hogy kérné is a listát és megadott egy nyilvánvalóan hamis levelezési címet, melyben egy angol szlengkifejezést használt, melyben Tate péniszméretére utalt. Nyilvánvalóan nem arra, hogy milyen nagy. Az angol szlengben az ominózus szófordulatot azokra használják, akik többet akarnak mutatni annál, mint amekkorák.  

A teljes üzenetváltást alább lehet végigkövetni:

Nyitókép: JUSTIN TALLIS / AFP

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kormánypárti1
2022. december 29. 20:19
"A Twitteren esett egymásnak Greta Thunberg és Andrew Tate" Képek nincsenek? Bár a franc kíváncsi a sérültek pornójára!
citromosParizer
2022. december 29. 19:11
nem kell ezzel a fogyatékossal vitázni, csak el kell venni a papírt tőle, amit más megírt, ő meg fel akar olvasni. tiszta szekunder szégyen interjúkat tart, amikor kérdeznek valami előre nem egyeztetett dolgot, akkor egy mondatot nem bír kinyögni, csak reménykedve a többiekre nézni, hogy menték ki és válaszoljanak helyette... qrva gáz
AGab
2022. december 29. 17:03
Szerintem vicces ez a párbeszéd. Ugyan nem vagyok Andrew Tate rajongó, de a fickónak vannak nagyon jó beszólásai. Tate az, aki nagyon nem PC, mindenhonnan kitiltották, de most ugye visszamehetett a Twitterre. Muszlim, de a jobbik fajtából való, aki fellázad a gondolatrendőrség minden formája ellen.
nempolitizálok
2022. december 29. 15:57
Kiderült, ez a Soros média által felfújt kis idióta libsi ikon is hülyére kereste magát az rettegésen. Annyi, hogy ez nem az újabb holokauszt miatt, hanem a körnezetterhelés miatt retteg. A libsi vagy tolvaj, vagy pedofil, vagy mindkettő.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!