Greta Thunberg reagált Andrew Tate letartóztatására

2022. december 30. 13:26

 „Ez történik, ha nem hasznosítod újra a pizzás dobozaid” – szúrt oda a klímaaktivista.

2022. december 30. 13:26
null

Ahogy azt már pénteken megírta a Mandiner, csütörtökön letartóztatták a Greta Thunbergnek beszólogató Andrew Tate-et, mert állítólag elrabolt két lányt Romániában.

Legutoljára a kick-box bajnok többek között azzal hergelte a klímaaktivistát, hogy egy rövid kis videójában olyan pizzát vett maga elé, aminek doboza nem újrahasznosítható.

A legújabb fejlemény a csörtével kapcsolatban az, hogy pénteken reagált Greta Thunberg Andrew Tate letartóztatására. „Ez történik, ha nem hasznosítod újra a pizzás dobozaid” – szúrt oda a klímaaktivista.

Külön érdekesség, hogy az Andrew Tate által mutatott pizzásdobozon a Jerry's Pizza felirat látható, ami egy román pizzalánc. A román lap, a Gândul forrásai szerint pedig többek között éppen ebből jött rá a helyi ügyészség, hogy Tate Bukarestben tartózkodik.

Nyitókép: MTI/EPA/Justin Lane

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BPeter1978
2022. december 31. 10:43
A képre nézve az a kérdés jut eszembe hogy Mi ez?
pandalala
2022. december 31. 07:41
"kenyeret és cirkuszt a népnek" .. hmm, úgy látszik, ez az Internet korában is működik.... miazhogy! nagyonis! :-D :-((
KBA98
2022. december 30. 20:51
Minden magyarázat felesleges! Erre a képre csak rá kell nézni és kész!
polárüveg
2022. december 30. 20:15
Grétácska! Az LNG hajóflották ugye nem környezetszennyezők? Vagy azok zöldek? A palagáz kitermelés is csodálatosan megőrzi a termézsetet, ugye? Bukta, kedves Grétácska...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!