Folytatódik Greta Thunberg és Andrew Tate cicaharca: az influenszer szivarozás közben vágott vissza

2022. december 29. 18:48

Egyetértek azzal, hogy legyen végre életed – írta az egykori kickbox világbajnok.

2022. december 29. 18:48
null

A Mandiner csütörtökön beszámolt róla, hogy a Twitteren esett egymásnak Greta Thunberg és Andrew Tate.

Greta kifejezetten gúnyos beszólására az egykori kickbox világbajnok egy videóval reagált. A mondanivalójának a lényege az volt, hogy tájékoztatta az aktivistát arról, hogy igazából egy nagyobb rendszer kiszolgálója, miközben azt hiszi, jól cselekszik. A mondanivalóját szivarozás közben adta Greta Thunberg tudtára.

Nyitókép: ANDY BUCHANAN / AFP

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Benedek Zsolt
2022. december 30. 13:45
Andrew Tate, NO. Arnold Schwarzenegger, YES: https://www.independent.co.uk/climate-change/news/arnold-schwarzenegger-greta-thunberg-cycling-leonardo-dicaprio-climate-change-a9185511.html PS: https://www.hotcars.com/15-of-the-most-prized-cars-in-arnold-schwarzeneggers-collection/ :))))
Langyos hurkazsír
2022. december 30. 10:28
Gréta csak egy szóra : L I G N I T ?
korona.2.0
2022. december 30. 10:26
Jó életet kell élni: kényelem, sok pihenés, semmin nem idegeskedni, jókat enni, inni mérsékeltem és úgy élni, hogy legyen lelki nyugalom. Ha élet, akkor jó élet legyen. Ezt a kis hülye csirkét mindenképpen ki kell zárni a tudatunkból. Ez a kislány BETEG - és lelkileg fertőző. Óvakodjunk a mérgező nőktől és férfiaktól !
Brandon the great Negro
2022. december 30. 08:42
Izgalmas. Vagy nem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!