„Szent” Zelenszkij -gyertyát dobott piacra a Walmart

2022. december 17. 11:32

Az ára potom tízezer forintnyi dollár.

2022. december 17. 11:32
null

Bár már egy szeptemberi felmérés szerint is tárgyalásokat szorgalmaz az amerikaiak többsége, Európában pedig zuhan az ukránok támogatottsága, az amerikai Walmart diszkontáruház-lánc jó ötletnek találta karácsony előtt, hogy „szent” Zelenszkij üveggyertyát dobjon a piacra.

Az imádkozó ukrán elnököt ábrázoló gyertya 24,95 dollárba, azaz mai árfolyamon számolva 9558 forintba kerül.

Bár most az írják, a termékből jelenleg nincs raktáron egy darab sem, de ha szeretne, később itt vehetne egyet.

Nyitókép: walmart.com

Összesen 113 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dragstar
2022. december 18. 14:46
Azért egy rabbi véleményét ki kellet volna kérni mit mond erről a tóra
tailor
2022. december 18. 10:21
nyilván édes is a szaga ....
csapláros
2022. december 18. 09:45
Ebből bukás lesz! Biztos üzleti siker akkor lenne, ha mellé a Szent Hitler, Szent Mussolini, Szent Pol-Pot, Szent Mao-ce Tung, Szent Putyin és a Szent Sztálin gyertyákat is kínálnák, mert a sok szent között még talán a pöcs zongorázóé is elmenne. Kérdés az is, hogy mit szólnak hozzá a görög keleti vallásúak, a kijevi és a moszkvai pátriárkák, valamint maga a pápa is, hogy így megszentségtelenítik a pravoszláv vallást, a kereszténység szentjeit és a gyertyát is, amelyet ha megszentelnek (mert, hát miért ne?) Jézus jelképeként felemészti magát, hogy másokat (a mi esetünkben a Poklot és annak ördögeivel cimborálókat) szolgálhasson, hogy belőle az ÖRDÖGI fény kiáradhasson és eltöltse a híveket is! Körmenet is lesz a még több halottért és az emberiséget elpusztító világháborúért??? Mondjuk az USÁ-nak a saját zászlója se szent, ha már gatyákat és bugyikat is csinálnak belőle, hogy legyen mibe törlődjön a csimbókos szaros segg és beeresztett hugy és az egyéb altesti váladékok is...
Sandokan74
2022. december 18. 08:56
Szent szar....avagy holy shit
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!