Daniel Freund: Ezek a saláták legyőzhetetlenek

2022. december 07. 11:36

A német liberális-zöld EP-képviselő Orbánhoz hasonlította az AfD-t és egy német neonáci mozgalmat.

2022. december 07. 11:36
null

Daniel Freund ismét a Twitter-oldalán szakértett. Mint fogalmazott, „legyen szó AfD-ről, Reichsbürgerről, Orbánról vagy más jobboldali populistákról. Végül minden út Moszkvába vezet.” Apró megjegyzés, hogy a Reichsbürger egy német neonáci mozgalom. Freund hozzátette egy másik bejegyzésben, amelyben egy cikket osztott meg a szerda reggeli németországi puccsal kapcsolatban,

#NincsHálózat

Daniel Freund egy másik hírt is megszakértett a Twitterén. Mint ahogy arról a Mandiner is beszámolt, a 444 a Liz Trussos saláta után egy élő közvetítésben próbára tette, hogy mi bírja tovább, a saláta vagy a benzinárstop. Mint ismeretes, sajnos a saláta győzött. Ennek kapcsán ezt írta Freund:

Nyitókép: Mandiner Archív 

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kristály
2022. december 09. 14:10
Daniel ki koszoruzta meg a tavaly a nagy kommunista vezért ???????? Nem Putyin nem Orbán Viktor a németkancállár a szopós .
kbs_real
2022. december 07. 18:22
A benzinárstop vagy kilenc hónapig tartott. Milyen saláta bírta ennél tovább?
Cserei
2022. december 07. 17:36
Valaki jól pofán verhetné már ezt a majmot. Másból ez nem ért!
khomeini
2022. december 07. 15:35
egyre súlyosabb az állapota
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!