Vicces próbált lenni a 444: szavazást koppintottak a benzinársapka kapcsán

2022. december 07. 11:15

Nem hiába: a humor baloldali műfaj.

2022. december 07. 11:15
null

Valósággal szurkolt a 444 a benzinársapka eltörlésének. A Soroshoz köthető portál még hétfőn, a Brüsszel által bevezetett orosz olajembargó hatálybalépésének napján indított el egy kísérletet. Arra voltak kíváncsiak, hogy egy fejessaláta tovább bírja-e, mint a benzinársapka. Mindezt élőben lehetett követni.

Az ötlet nem egyedi, a Daily Star októberben Liz Truss lemondása előtt ugyancsak egy élő videót indított, amely alatt az olvasók megtippelhették, hogy mi bírja tovább: Truss miniszterelnöksége vagy a saláta. Mint tudjuk, a saláta győzött.

Hernádi Zsolt: A szankciók miatt kellett kivezetni az ársapkát

Hernádi Zsolt Mol vezérigazgató és Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter kedd este rendkívüli Kormányinfón bejelentette, hogy 23 órától megszűnik a rögzített, 480 forintos hatósági benzinár. Hernádi Zsolt kérdésre válaszolva külön is kiemelte: a szankciók miatt kellett kivezetni az ársapkát. A szankciók miatt alakult ki olyan helyzet, ami miatt korábban bevezették az ársapkát, melynek szerepe világos volt.

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, kedd este Gulyás Gergely és Hernádi Zsolt MOL-vezér rendkívüli kormányinfón bejelentették, hogy a kormány 23 órától kivezeti az üzemanyagok hatósági árát.

Nyitókép:MTVA/Bizományosi: Faludi Imre

 

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lofejazagyban
2022. december 07. 14:35
a saláta bírta egy évig? Akkor azt ne nagyon egyétek meg, valami furcsa dologból készült.
Thorin
2022. december 07. 12:51
hol tartották azt a salátát, ami több,mint egy évig kibírta? főleg, hol van hozzá az időgép, hiszen a komcsi magátol szart sem talál fel, így a most szeptemberi programot már tavaly elkezdték? kellemes hazudozást tovább, tetves komcsik.
mijjamano
2022. december 07. 12:47
milyen saláta bírta ki 12 hónapig? Ja, hogy a 444 írja?
Brandon the great Negro
2022. december 07. 12:37
Minden másnak ugyanígy felment az ára. Miért ez a hiszti?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!