Tucker Carlson szerint a demokraták álhíreket terjesztenek a választásról

2022. november 08. 21:58

A műsorvezető szerint a demokraták képtelenek veszíteni, ezért vonják már jó előre kétségbe a választások tisztaságát.

2022. november 08. 21:58
null

Természetesen a Tucker Carlson Tonight keddi kiadásában is az amerikai félidős választás volt a téma. Carlson a műsorban arról beszélt, hogy amíg a 2020-as elnökválasztáson a demokraták teljesen biztosak voltak abban, hogy a szavazógépek biztonságosak és hogy a választások teljesen tiszták voltak – de most már teljesen biztosak abban, hogy ugyanazok a módszerek, amikkel két évvel ezelőtt zajlott a választás, mára már nem biztonságosak, hiszen például a szavazógépeket is meghackelhetik.

A műsorvezető szerint a demokratákhoz közel álló nagy médiumok, mint a CNN vagy a CNBC azt sugallják, hogy a választással kapcsolatos álhírek a kisebbségek, mint a feketék és a spanyolajkúak között gyorsabban terjednek, mint máshol, mintha bizony azt akarnák mondani, hogy az ezekbe a csoportokba tartozókat könnyebb lenne megvezetni, mint másokat.

Carlson szerint a demokraták azért ágyaznak meg a választás tisztaságával kapcsolatos kétségek narratívájának, mert tudják, hogy el fogják veszíteni a választást.

 

Carlsonnal egyébként a Mandiner is készített interjút tavaly nyáron:

 

Orbán Viktor a demokráciáért harcol - Tucker Carlson a Mandinernek

Bár az útját maga fizette, fellépési díjat pedig nem kért, a baloldali média megírta, hogy radikális jobboldali megmondóembert hozott ide sok pénzért a Mathias Corvinus Collegium. 

 

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Belakiss
2022. november 09. 10:31
Én itt most csak azt látom, hogy az eredmények hallatán a fideszesek vonják kétségbe a választások tisztaságát...
foldizs
2022. november 09. 08:09
"A műsorvezető szerint a demokraták képtelenek veszíteni, ezért vonják már jó előre kétségbe a választások tisztaságát." Nem pont Trump beszél állandóan csalásról, meg volt az első leköszönő elnök, aki nem akarta elfogadni a választások eredményét?
korona.2.0
2022. november 09. 07:54
Carlsont az USA elnökének !!!
Armageddon
2022. november 09. 07:36
Á, stukker a ner bérfelszopója!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!