Törökország az isztambuli merénylet kapcsán üzent Amerikának

2022. november 14. 13:50

„Kétszínűséget látunk néhány úgynevezett szövetségesünk részéről” – fogalmazott a török fél.

2022. november 14. 13:50
null

A hétfői nap folyamán beismerő vallomást tett az isztambuli merénylet elkövetője, amely hat halálos áldozatot követelt, több mint nyolcvanan megsérültek. A merényletet követően Ankara visszautasította az Egyesült Államok részvétnyilvánítását. 

akik vagy menedéket adnak a terroristáknak vagy hivatalosan pénzt küldenek nekik a szenátusukból” – mondta a török miniszter.

– fogalmazott Szulejmán Soyli belügyminiszter.

„Nem vagyunk árulók senkivel szemben, de nem tűrjük tovább ezeket az árulásokat. Az Istiklal utca a mi gyermekünk. Ha nem kaptuk volna el a támadót, ma már Görögországba menekült volna” – tette hozzá.

(MTI)

Nyitóképen: Helyszínelők a merénylet helyszínén. Fotó: Yasin Akgul / AFP

Összesen 125 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Thombatta
2022. november 15. 06:22
A haboru utan Ukrajna fog rendelkezni a legnagyobb es legerosebb es haboruban harcedzett hadsereggel. Hatalmas geopolitikai befolyasa lesz. Amerika eloretolt okle lesz. Minden olyan EU vezeto aki ezt hagyja es fegyvereket kuld Ukrajnaba valojaban ezt tamogatja az USA hatalmat epiti fel. Mi magyarok mar most senkik vagyunk az EU szemeben. Orulhetunk ha a haboru utan megturnek itt minket az Ukranok es USA. Ez a valosag. Ideje lenne felebredni!
hegyivadász
2022. november 14. 20:51
Kérdem: miért változott meg a cikk szövege? Eredetileg más nyilatkozatot idéztek a török belügyminisztertől.
szürkeSzarvas
2022. november 14. 17:11
A deep state zsidók "ugyeletes tisztje" is túltolta,a török Presssmann mellett. A Pasa nem felejt. Az üzenet neki szólt.
Búvár Kund
2022. november 14. 15:41
Nem tudom, hogy a Mandi írta-e hogy a törökök kinyomozták, hogy a merénylő Szíriából érkezett...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!