Medvegyev: Egyre közelebb a Nyugat a világháborúhoz

2022. november 16. 09:17

A korábbi orosz elnök is reagált a lengyel területre becsapodó rakétákra.

2022. november 16. 09:17
null

Dmitrij Medvegyev korábbi orosz elnök szerint a lengyel területen történt robbanás azt mutatja, hogy a Nyugat egyre közelebb kerül egy újabb világháborúhoz – számol be a Guardian.

A keddi, lengyel területen történt rakétacsapás egy dolgot bizonyít:

az Oroszország ellen hibrid háborút vívó Nyugat egyre közelebb kerül a világháborúhoz” 

– írta Medvegyev a Twitteren.

 

Belengette Medvegyev, hogy kiléphetnek az ENSZ-ből

Mint arról korábban lapunk is beszámolt, Megszólalt Medvegyev az ENSZ háborús jóvátételi határozatával kapcsolatban. A volt orosz elnök szerint az angolszász hatalmak megpróbálnak jogalapot szerezni a jogellenesen lefoglalt orosz vagyon ellopásához. Erről itt írtunk bővebben. Medvegyev kijelentésének előzménye, hogy az ENSZ Közgyűlése hétfőn elfogadott határozatában szólított fel Oroszország felelősségre vonására , illetve háborús jóvátételi kötelezettsége megállapítására, amiért a nemzetközi jogot megsértve megtámadta Ukrajnát.

Nyitókép: Loic Venance / AFP

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
LancelotDuLac
2022. november 16. 11:13
Akik megszegik a nemzetközi szerződéseket +népirtást hajtanak végre - ne csodálkozzanak, ha nemzetközi összefogással találják magukat szemben.
Armageddon
2022. november 16. 10:58
Medvegyevuska, az orosz meg karbafont manccsal nézi a világháborút? Mucika te is pusztulsz!
csjanos
2022. november 16. 10:49
....igaz...a zsidó bohóc mindenkit berántana...pfuj
mysstes
2022. november 16. 10:12
mint megtudtuk: a rakéta célpontja valószínűleg egy olyan vasútvonal lehetett, ami közvetlenül az ukrán határon belül fut. ezek szerint az ukrán/lengyel határt is olyan geci módon húzták meg, mint a magyar/román határt, ahol a főszempont az volt, hogy a vasútvonal már román területre essen... én most megkeresném azt, aki ezért felelős és aki ezt kitalálta, vagy annak a jogutódját és azt tenném felelőssé az egészért!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!