Kijev a lengyelországi rakétábecsapódásról: Irreleváns, hogy mi voltunk vagy az oroszok

2022. november 19. 10:13

„Oroszország viseli a végső felelősséget Ukrajna megtámadásáért” – jelentette kiJurij Ignat, az ukrán légierő szóvivője. 

2022. november 19. 10:13
null

Korábban beszámoltunk róla, hogy Zelenszkij csütörtökön úgy fogalmazott a lengyelországi rakétáról:  „meggyőződésem, hogy orosz rakéta volt”. „Hálásak vagyunk, hogy nem minket hibáztatnak, mert orosz rakéták ellen harcolunk a saját területünkön” – tette hozzá az ukrán elnök.

Annyi rakétát lőtt ki Oroszország és Ukrajna az ukrán infrastruktúra elleni keddi orosz támadás alatt, hogy a Lengyelországba csapódott rakétadarabok ugyanannyira lehetnek ukrán eredetűek, mint oroszok – fogalmazott Jurij Ignat, az ukrán légierő szóvivője. 

A tisztviselő szerint

irreleváns, hogy a Lengyelországba csapódott rakétadarabok ukrán vagy orosz eredetűek voltak-e,

mert Oroszország viseli a végső felelősséget Ukrajna megtámadásáért”.

Nyitókép: Twitter

Összesen 132 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Málaga21
2022. november 20. 00:15
Ha mi vótunk, akkor se mi vótunk. Ritka egy pofátlan nép ez a hohol.
DrPepper
2022. november 19. 20:28
Zelenszkij: Ahol fát vágnak, ott hullik a forgács, bazmeg.
csak ésszel
2022. november 19. 18:50
Ezzel a vezetéssel Ukrajna ezt a szellemiséget képviselné az Unióba bekerülve is. Ne hagyjuk!
Vakfolt
2022. november 19. 18:14
"Hálásak vagyunk, hogy nem minket hibáztatnak, mert orosz rakéták ellen harcolunk a saját területünkön" Akkor ne legyél az. Szar geci rohadékok vagytok, ti vagytok a hibásak az egész fos háborúért, mondjuk ki nyíltan. Hol az orosz rakéta, ami ellen állítólag ezt kilőttétek? Miért nem önmegsemmisült? Miért a lengyelek felé lőttétek, onnan lőnek az oroszok? Miért siettetek elmondani, hogy orosz rakéta volt? Hogyhogy az amcsik rögzítették az egész rakéta repülését? Provokálni akartatok, pökhendien, ügyetlenül, nagyképűen, kisstílűen, nem jött be.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!