Dobrev Klára bejelentette, így dolgoznak azon, hogy szigorúan ellenőrizzék hazánkat az EU-ban (videó)

2022. november 29. 14:59

Sajtótájékoztatót tartott Dobrev Klára és Barkóczi Balázs az Európai Parlamentből.

2022. november 29. 14:59
null

Epikus sajtótájékoztatót tartott a dobrevi árnyékkormány az Európai Parlament épületéből: két és fél percben tudatta Dobrev Klára és Barkóczi Balázs a nézőkkel online, hogy 

Mint ahogy azt Dobrev Klára kifejtette, „a magyar oktatás drámai helyzetben van”. Kifejtette továbbá, hogy összeomlott, mivel „összeomlásnak hívjuk azt, amikor gyerekek nem kapják meg azt a tudást az iskolában, amihez szükségük van ahhoz, hogy sikeres, boldog felnőttek legyenek”.

Beszámolt arról, hogy a diákok elmesélték a tapasztalataikat az EP és EB számára. Mint fogalmazott, „ma az Európai Parlament képviselői egy meghallgatáson végig hallgatták a diákok, a tanárok, a pedagógusszakszervezetek képviselőit, és a Bizottságban is találkoztunk a biztosokkal, akiknek elmondtuk, hogy mi a helyzet Magyarországon”. Leszögezte Dobrev: „azt kértük tőlük, és azt kérték a szakszervezetek, a tanárok és a diákok, hogy az európai uniós pénzek a jövőben Magyarországra úgy jöjjenek, hogy szigorúan ellenőrzik, hogy azt mire költik”.

A dobrevi tanárkérdés

Mint ahogy arról lapunk is beszámolt, még október 23-a kapcsán a tanárok tüntetést rendeztek az oktatásért, ahol bár direkt kérték a mértéktartást a politikától, Dobrev Klára és a baloldali pártok rátelepedtek a tüntetésre. Dobrev akkor így örömködött:

Sokan vagyunk - örömködött Dobrev Klára, miután a DK rárepült a tanártüntetésre (Videó!)

Mint arról korábban lapunk is beszámolt , hiába kértek mértéktartást a tanárok, Dobrev és a baloldali pártok rátelepedtek a pedagógusok melletti tüntetésre. Az Index megkereste a PDSZ-t annak kapcsán, hogy a baloldali pártok, így például Dobrev Klára és a DK is rátelepedett a megmozdulásra.

Nyitókép: Mandiner Archív

Összesen 116 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jooee
2022. december 05. 16:29
Ha tisztességes és szigorú ellenőrzés lenne, akkor téged mama már rég felkötöttek volna, mert 800 év börtönt felesleges ítélni.
formaegy
2022. december 05. 11:20
Nagyon ég már a p...d te rühes komcsi kurva a hatalomért mi? Na ülj a homokozóba, és húzogasd az árnyékszék(kormány) kanok pöcsét.
Viktor76
2022. december 01. 02:10
A saját maguk szervezte előválasztást is bebukta, ugyebár. Nem is gyengén. Nekem már mindig ez fog eszembe jutni róla, túl persze azon, hogy egy szarházi hazaáruló. Pont összeillenek Ferivel.
need-info
2022. november 30. 12:29
Foggyá le te bálna! Az igazság győzni fog, tömlöcbe velük!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!