Kadirov: El kell törölni az ukrán vezetőket a föld színéről

2022. október 19. 19:53

A csecsen vezető teljes mértékben támogatja azt a döntést, hogy Oroszország négy új régiójában hadiállapotot rendelnek el.

2022. október 19. 19:53
null

Kiváló döntéseket hozott ma a legfőbb főparancsnok” – így kommentálta Kadirov Putyin statáriumát, írtuk korábbi cikkünkben.

Erről szóló posztjában a csecsen vezető kijelentette, teljes mértékben támogatja azt a döntést, hogy Oroszország négy új régiójában hadiállapotot rendelnek el.

Mindig is hangsúlyoztam, hogy az emberek azért jöttek ki a népszavazásra, hogy megvédhessük őket a fasisztáktól. És most, ha egy golyó is Oroszország felé repül, nem csak a döntéshozó központokat kell eltalálnunk, hanem el kell törölnünk őket a föld színéről, hogy ne maradjon egy nedves folt sem ebből a fasiszta-banderista juntából” – írja Kadirov Telegram-csatornáján.

„Véleményem szerint a hal a fejétől rothad, ezért a tetejénél kell kezdenünk. Először is ki kellene irtani azokat, akik parancsot adnak a területeink bombázására, hogy átérezzék a civilek sorsát, és csak azután foglalkozni a hétköznapi katonákkal” – fejti ki Kadirov.

Allahu Akbar! – zárul a poszt.

Nyitókép: MTI/EPA/Makszim Sipenkov

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
foldizs
2022. október 20. 08:24
A mondogatás február óta jól megy Kadirovnak, csak más nem!
Anteros
2022. október 20. 07:01
box-hil tenyomorult igavonó csak a statisztikát rontod hogy még élsz
Mandolini
2022. október 20. 06:41
A vezetőket mindenképpen, a népet nem!
Lajoss
2022. október 20. 06:27
Veled kellene kezdeni a likvidálásokat! mandiner.ru
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!