„Az első epizód véget ért, lesz még több is” – állítja Medvegyev a kijevi támadásról

2022. október 10. 13:53

A jövőbeli cselekedeteink célja az kell legyen, hogy teljesen lebontsuk az ukrán politikai rezsimet – írja a korábbi orosz elnök.

2022. október 10. 13:53
null

„Az első epizód véget ért. Lesz még több is” írta Medvegyev a Telegramon a Kijev elleni rakétatámadásról.

Hozzátette azt is, hogy véleménye szerint a mostani ukrán kormányzat „náci politikai rezsim, amely állandó, közvetlen, nyilvánvaló fenyegetést jelent Oroszországra nézve”.

„Tehát úgy vélem, hogy a népünk és a határaink védelme mellett

a jövőbeli cselekedeteink célja az kell legyen, hogy teljesen lebontsuk az ukrajnai politikai rezsimet

– írta Dimitrij Medvegyev.

A Kijev elleni rakétatámadás olyan lépés volt az oroszok részéről, amelyet hónapok óta nem lehetett látni. Az akcióval kapcsolatban Vlagyimir Putyin is megszólalt nemrég, és elárulta, hogy miért döntöttek a végrehajtása mellett.

Nyitókép: Ekaterina Shtukina / Sputnik / Sputnik via AFP

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dugin
2022. október 10. 18:42
Most mindentől függetlenül, lehet az oroszoknak is igaza van, vagy részben. De baszki, amit csinálnak az szintiszta terrorizmus, 100 rakétát lőnek ki egy civilek lakta városra? MOndjuk csecsen földön is ezt csinálták, meg Sziriában is. De ennek még akkor sem kellene tapsolnunk, ha az amcsik rohadék szarkavarók. Ezzel az orszok maguk alatt is vágják a fát.
krampus
2022. október 10. 17:04
Lembergre egy atom es szepen bekussol mindenki! A japanoknal is bejott.
Akitlosz
2022. október 10. 16:36
"A jövőbeli cselekedeteink célja az kell legyen, hogy teljesen lebontsuk az ukrán politikai rezsimet – írja a korábbi orosz elnök." Már eddig is ezt kellett volna. Az ukrán vezetést támadni. Zelenszkij meglehet, hogy el tud bújni, de az emberei nem.
fado
2022. október 10. 15:30
Kb 10-15 éves teleregény lesz ez.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!