Putyin megszólalt Kijev rakétázásáról: Keményen le fogunk csapni!

2022. október 10. 13:09

„Ebben ne legyen senkinek kétsége” – üzente az orosz elnök.

2022. október 10. 13:09
null

Figyelmeztette Kijevet Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy amennyiben az ukrán hatóságok továbbra is „terrortámadásokat” intéznek az Orosz Föderáció területén, úgy Moszkva keményen le fog csapni.

Ha a terrortámadások tovább folytatódnak, Oroszország válasza épp olyan kemény és olyan mértékű lesz, mint az Orosz Föderációra leselkedő veszély. Ebben ne legyen senkinek kétsége”

– idézi Putyin szavait a TASZSZ állami hírügynökség. Putyin az orosz nemzetbiztonsági tanács hétfői ülése után nyilatkozott.

Az orosz elnök álláspontja szerint a „kijevi rezsim nemzetközi terrorszervezetekkel került egy szintre”, utalva a Krími hidat ért robbanásra

Hétfő reggel, a védelmi minisztérium tanácsára nagy erejű csapást mértünk nagy hatótávolságú precíziós fegyverekkel Ukrajna energetikai, katonai és kommunikációs létesítményei ellen”

– közölte az orosz elnök. 

Kapcsolódó 

Robbanások történtek Kijevben

Kijevben a belvárost, az elnöki hivatal környékét és egy játszóteret is csapás ért. Halottak és sebesültek is vannak. Bővebben...

Kijevben a belvárost, az elnöki hivatal környékét és egy játszóteret is csapás ért. Halottak és sebesültek is vannak.

Nyitókép: Gavriil Grigorov / SPUTNIK / AFP 

Összesen 376 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zsolti123
2022. október 11. 09:33
Ukrajna fegyverszállítmányokat fogad az odesszai kikötőkben, olyan hajókon, amelyek elvileg csak gabonát és polgári célokat szolgálnak. https://www.napitema.com/2022/10/oroszorszag-felfedezte-hogy-ukrajna.html image.png ... Korábban az azovi ukrán neonáci Zhorin felvételeket mutatott a kupjanszki civil lakosság lemészárlásáról. Ezek a civilek oroszbarátok és pont ezért ölték meg őket. https://vk.com/video644727407_456239943 https://www.napitema.com/2022/03/video-18-az-azovi-garda-remtettei-az.html
MTom
2022. október 10. 18:12
Putyin egy barom 6 millio dollaros raketakkal lovoldoz civil teruleteket megolva 5-10-15 civilt. Semmi hatasa a haboru menetere csak maga ellen hangol csomo embert, es elpazarol egy valag draga fegyvert.
Menhetten
2022. október 10. 18:08
Liz Truss A kijevi és más civil területek elleni megdöbbentő támadások egyértelmű jelei Putyin kétségbeesésének. Az ukránok sikerrel járnak, és Nagy-Britannia közvetlenül mögöttük fog állni, miközben továbbra is létfontosságú katonai segítséget nyújtunk Ukrajna szabadságharcában.
kirishitan
2022. október 10. 18:00
A mandiner leszedte a cikket amiben Megadja arról ír, hogy Mihajlo Podoljak Hitlert idézte. Vajon az ukrán nagykövet beszólt?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!