Rakéták csapódtak be Kijevben és több más ukrán városban

2022. október 10. 08:11

Kijev mellett több ukrán várost is lőttek az oroszok hétfőn reggel. Zsitomirból, Dnyipróból, Ternopilból, Mikolajivból és Hmelnyickijből is jelentettek robbantásokat, sőt az Ukrajna nyugati részén fekvő Lvivből is. Kijevben a belvárost, az elnöki hivatal környékét és egy játszóteret is csapás ért. Halottak és sebesültek is vannak.

2022. október 10. 08:11
null

Cikkünk frissül!

Négy robbanást is hallottak az ukrán főváros központja felől a kora reggeli órákban. Vitalij Klicsko polgármester maga is megerősítette ezek tényét és hozzátette, hogy a mentőszolgálatok teszik a dolgukat.

A városvezető a későbbiekre ígért további részleteket.

Az egyik robbanás a vasútállomás mellett történt, a főváros fölött légiriadót rendeltek el, írják.

Összesen 481 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kamasuka
2022. október 10. 17:03
Julie Dole (USA) nagyon kemény az egyik videó alatt. Illegális hidakról hadovál, miközben az ukránok amcsi puccsal fasiszta rezsimet juttattak hatalomra Kijevben. Julie Dole (USA) az elkövetkezendő napokban és a novemberi választáson nagyokat fog még csalódni. Remélem depis is lesz. Az meg tudjuk egyes országokban hová vezet ...
flesh ripper
2022. október 10. 13:32
Mégis mit gondoltak a bukrán nácik? Milyen a CIA-játszmájában a parasztot alakítani?
Akitlosz
2022. október 10. 13:07
Tegnap készített friss videó, ukrán nácik kivégzett civileket dobnak tömegsírba a visszafoglalt Kupjanszknál. https://s2.cdnstatic.space/wp-content/uploads/2022/10/IMG_3141.mp4
Akitlosz
2022. október 10. 13:02
Nagyon helyes. Ideje volt. És szükségszerű is a szombati terrorista akció után. Különben már alig hinné valaki, hogy Oroszország komolyan gondolja a háborút.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!