„Ukrajna területekkel tartozik Magyarországnak” – nyilatkozta a román exkülügyminiszter, levették a képernyőről

2022. szeptember 23. 10:12

A román közszolgálati tévé úgy döntött, nem biztosít többé nyilvánosságot Andrei Margának.

2022. szeptember 23. 10:12
null

Korábban beszámoltunk róla, hogy felkavarta a romániai közéletet Andrei Marga nyilatkozata, miszerint Ukrajnának többek között Magyarországnak és Romániának is területeket kellene átengednie, mert „természetellenes határok” veszik körül.

Andrei Marga több mint tíz éve rendszeresen szerepel a Román Televízió (TVR) kolozsvári területi stúdiójának egyik beszélgetős műsorában, ahol hetente kifejtheti a véleményét aktuális témákról, de

újabb műsorok legyártására már nem fogják behívni a botrányt generáló nyilatkozata miatt

 – számol be a Főtér. Ezt Alin Gelmărean, a kolozsvári stúdió főszerkesztője jelentette be, aki szerint a közszolgálati televízió „nem engedheti meg magának, hogy egy ilyen vitatott személyiségnek nyilvánosságnak biztosítson”, akinek a nyilatkozatai ellentétben állnak az orosz agresszióval kapcsolatos hivatalos román állásponttal.

Nyitókép: Facebook

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bonny16
2022. szeptember 24. 11:47
A lényeg nem az hogy ki mondta..és mit mondott.. A lényeg hogy NEM MONDHATJA többet... Akkor hogy is van ez most? A szólásszabadság a demokrácia velejárója.. Akkor milyen Ukrán szabadságért is küszködnek? Valami itt elcsúszott nagyon..
Zotyiló007
2022. szeptember 23. 17:02
Levették műsorról, mert ott nyilván minta demokrácia van.
nempolitizálok
2022. szeptember 23. 16:16
Végre egy román aki jól látja a helyzetet.
machet
2022. szeptember 23. 15:14
A román genya piszkálja a parazsat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!