Orbán Viktor jutott eszébe az Északi Áramlat szivárgásáról Daniel Freundnak

2022. szeptember 29. 11:00

„Egyetlen egyféleképp lehet ennél is gyorsabban eltüntetni 7,5 milliárd eurót: ha átutaljuk az Orbán-kormánynak” – írta a Twitteren az EP-képviselő.

2022. szeptember 29. 11:00
null

Daniel Freund párhuzamosságokat vélt felfedezni a megrongált Északi Áramlat gázvezeték és Orbán Viktor kormánya között Twitter-oldalán. Korábban beszámoltunk róla, hogy újabb helyen szivárog az Északi Áramlat.

Egyetlen egyféleképp lehet ennél is gyorsabban eltüntetni 7,5 milliárd eurót: ha átutaljuk az Orbán-kormánynak

– írta a Twitteren Daniel Freund zöldpárti Európai Parlament-képviselő egy, a megrongált Északi Áramlat gázvezetékből az óceánba ömlő gázt ábrázoló fotó kíséretében.

 

 

Kapcsolódó

„Magyarország már nem egy működő demokrácia” – így agitált hazánk ellen Daniel Freund az Európai Parlamentben (videó)

Daniel Freund: El kell szigetelni Orbánt
„Amíg Orbán egyedül van, sokkal kisebb befolyást tud kifejteni” – vélekedett a liberális EP-képviselő.

„Amíg Orbán egyedül van, sokkal kisebb befolyást tud kifejteni” – a liberális EP-képviselő.

***

Kapcsolódó

Ahogy beszámoltunk róla, szabotázs-akciót hajtottak végre az Oroszországot Németországgal összekötő Északi Áramlat gázvezeték ellen. A volt lengyel külügyminiszter, Radek Sikorski Twitter-bejegyzésében az amerikaiaknak mondott köszönetet a vezeték megrongálásáért. Ennek kapcsán külön érdekesség az a februári sajtótájékoztató, amelyen Joe Biden, az Egyesült Államok elnöke azt ígérte, hogy amennyiben Oroszország inváziót indít Ukrajna ellen, nem lesz többé Északi Áramlat 2. „Véget fogunk vetni neki ”– ígérte az USA elnöke. Orosz sajtóértesülések szerint a csővezetékek ellenőrzése hetekig, a helyreállítás pedig hónapokig vagy akár évekig is eltarthat, ami kizárja annak lehetőségét, hogy ezen a télen Európát is ellássák. Az orosz Gazprom bejelentette: leállítja az Ukrajnán keresztül folyó európai gázszállításokat a Gazprom. A hírek következtében újra jelentősen nőtt a gáz ára, elkezdett romlani az euró és a forint is gyengül a dollárral szemben. 

az Oroszországot Németországgal összekötő Északi Áramlat gázvezeték ellen. A volt lengyel külügyminiszter, Radek Sikorski Twitter-bejegyzésében a vezeték megrongálásáért. Ennek kapcsán külön érdekesség , amelyen Joe Biden, az Egyesült Államok elnöke azt ígérte, hogy amennyiben Oroszország inváziót indít Ukrajna ellen, nem lesz többé Északi Áramlat 2. „ ”– ígérte az USA elnöke. a csővezetékek ellenőrzése hetekig, a helyreállítás pedig hónapokig vagy akár évekig is eltarthat, ami kizárja annak lehetőségét, hogy ezen a télen Európát is ellássák. Az orosz : leállítja az Ukrajnán keresztül folyó európai gázszállításokat a Gazprom. A hírek következtében újra jelentősen nőtt a gáz ára, elkezdett romlani az euró és a forint is gyengül a dollárral szemben. 

Nyitókép: Rolf Vennenbernd / DPA / AFP

Összesen 182 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
SzabóGéza
2022. október 01. 08:07
Ez a következő kijelölt sötétzöld, fóbiás BETEG ÁLLAT!!!:)
peterhill1125
2022. október 01. 04:38
Ez a figura szerelmes lehet a Viktorba. Ki kéne herélni, aztán, ha az sem segít, akkor ki kell belezni, karóba húzni, aztán alágyújtani. Pszichopata lehet nagy valószínűséggel. Gyógyíthatatlan. Nem képes felfogni azt, hogy Viktor a magyarok felhatalmazására lett elnök. A magyaroké. Vagy tudja magáról, hogy egy szarjankó. És milyen jó az oroszlán bajszát cibálni, bamba, kéjes vigyorral. Mindig erről álmodott.
szárma
2022. szeptember 30. 19:14
Normális ez az EU képviselő?
Kivűlálló
2022. szeptember 30. 19:06
Na figyelj vigyori buzi! :) ha én megkapom a fizetésem, arra költöm, amire akarom! Világos? A lényeg, hogy ami jár, az jár! Hogy mire költjük, ahhoz neked és a fajtádnak semmi köze! :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!