Pánikszerűen menekülnek az orosz katonák családjai Herszonból

2022. augusztus 10. 11:45

Azután kezdtek el menekülni, hogy az Ukránok megtámadták a térség hídjait.

2022. augusztus 10. 11:45
null

Az orosz katonák családjai pánikszerűen menekülnek Herszon régióból, miután ukrán támadások érték a térség kulcsfontosságú hídjait – közölte Herszon régió adminisztrációja. 

A közlemény szerint a mozgolódás azután kezdődött, hogy az ukrán csapatok csapást mértek az Antonivszkij és a Kahovszkij hidakra az elmúlt napokban, melyek kulcsfontosságú ellátási útvonalat jelentenek az orosz erők számára – írta meg a Sky News.

Nyitókép: Olga MALTSEVA / AFP

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nemtudommegállni
2022. augusztus 10. 20:52
Vadkacsa!
HunAttila
2022. augusztus 10. 18:40
Hitler is folyamatosan rugalmasan elszakadt, igaz bár már Berlinben folytak a harcok. Ha Grisa beindul csak idő kérdése, hogy az ukrán Berlint mikor foglalja el. Ne feledjük! Van ott olyan fegyver, amitől Joe bácsi is be van tojva. Azt még nem vetették be. A távközlést sem iktatták ki. Van eszközük, s az idő nekik dolgozik. A sok szemét fegyvergyáros kezét dörzsölve degeszre hízza magát, a mi derék általunk ugyan meg nem választott EU vezetők áldásos tevékenysége folytán. Mi meg beledöglünk. Sebaj!
Highlander07
2022. augusztus 10. 16:55
Ekkora degeneráltságot is csak a mandiner képes átvenni :D Idióta, ukránszopó hazug szar oldal vagytok!
bunko_jobbos
2022. augusztus 10. 14:47
Az angol emlőkön nevelkedett fiatalság csak az angol nyelvtani szabályokat (szabályszerűségeket ismeri). Az ukrán mióta nagybetű, bazd meg? Lehetne a mandinak valami nyelvügyi szagértője. Már ha az alap helyesírási szabályok ismeretéhez szagérő szükséges.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!