Kuleba dezertálási programot javasolt az orosz katonáknak

2022. augusztus 31. 19:47

Közben kemény szavakkal üzent nekik az ukrán külügyminiszter.

2022. augusztus 31. 19:47
null

Mentsék az irhájukat, és lépjenek! Tegyék le a fegyvert, adják meg magukat az ukrán erőknek, és lehetőséget kapnak, hogy új életet kezdjenek – jelentette ki a Reuters hírügynökségnek küldött írásos közleményében Dmitro Kuleba külügyminiszter. Az ukrán diplomata ezt annak kapcsán közölte, hogy egy új program létrehozását javasolta, 

amelynek segítségével az orosz katonák könnyebben tudnának dezertálni.

„Biztos vagyok benne, hogy ez az ajánlat megéri, mert ha csak egy orosz katona is leteszi a fegyvert és úgy dönt, hogy távozik, az megmentett ukrán életeket és közelebbi békét jelent” – tette hozzá Kuleba. 

Kapcsolódó

Bekezdések: Az ukrán külügyminiszter durván megfenyegette az oroszokat
A nyilatkozat tragikomikumba illik. Kuleba megbolondult vagy nincs tisztában a realitásokkal. Bővebben is érdekel...

A nyilatkozat tragikomikumba illik. Kuleba megbolondult vagy nincs tisztában a realitásokkal.

Nyitókép: MTI 

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
erdligeti
2022. szeptember 01. 00:22
A dezertálási programot minden bizonnyal az USA javasolta, Kuleba csak felolvasta....
sorivo4
2022. augusztus 31. 23:34
"Biztos vagyok benne, hogy ez az ajánlat megéri, mert ha csak egy orosz katona is leteszi a fegyvert és úgy dönt, hogy távozik, az megmentett ukrán életeket és közelebbi békét jelent" 143 millióan vannak, bazdmeg, akik a helyükre állhatnának. Álmodozol csak, és az életüket tennéd tönkre hiába, mert ennyit ér neked. Különben sem fog egy katona sem menedéket keresni a vesztes oldalon. Márpedig aki így gondolkodik, az vesztett. És egyáltalán fogalma sincs sem a hadseregről, sem semmiről. Csomagolj inkább, Kubela. Mert nem az oroszok, hanem a nyugatiak fognak végezni veled hamarosan. Náluk sem díjazzák a dezertálást, amit javasolsz és elfogadhatónak tartasz. Egyetlen hadseregnél sem. Látszik, hogy nem vagy katona. Csak egy senkiházi zsidó, aki másokat szolgál ki. Az ajánlat számodra az, hogy csomagolj. Amíg teheted.
sorivo4
2022. augusztus 31. 23:31
A dezertálni kívánó ukrán katonáknak is a hazaárulást és a hazájuk örök elhagyását javasolja? Vagy nekik megbocsátaná ugyanazt a tettet, amit az orosz katonáknak javasol?
nemecsekerno_007
2022. augusztus 31. 23:09
Te fajtád felfér az amerikai helikopterekre, az átlag ukránok meg nem. Így könnyű pofázni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!