Kadirov: Ne felejtsük el, hogy melyik ország vetett be nukleáris fegyvert polgári lakosság ellen

2022. július 27. 19:12

„Az Amerikai Egyesült Államok nem agresszor ország és nem is terrorista ország. Az agresszió és a nemzetközi terrorizmus atyja” – fogalmazott a csecsen hadúr.

2022. július 27. 19:12
null

Csecsenföld vezetője Telegram-oldalán osztott meg egy újabb posztot, melyben az USA történelmével, és a világ különböző pontjain történő katonai szerepvállalásával foglalkozott. 

„Ami a katonai agressziót illeti, a számok  magukért beszélnek. 750 katonai bázis 80 országban. Miért annyi? Íme egy másik szám: 173 000 amerikai katona állomásozik a világ 159 országában. Ez nem egy igazi katonai agresszió alattomos rejtett formában”? –kezdte bejegyzését Kadirov.  Kifejtette: 

 nukleáris fegyverek keresése Irakban, amelyeket nem találtak meg, és akár 200 000 civil megsemmisítése”.

Ezután hozzátette: „Az Amerikai Egyesült Államok nem agresszor ország és nem is terrorista ország.

„És ne felejtsük el, hogy a világ melyik országa vetett be nukleáris fegyvereket egy háborúban, nem az ellenség harci egységei, hanem a polgári lakosság ellen a »pszichológiai hatás« érdekében” – zárta bejegyzését a csecsen hadúr.

Nyitófotó: AFP

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
smarton84
2022. július 28. 07:12
Orbánnak a józanul gondolkodó oroszokkal, csecsenekkel, kazahokkal, azeriekkel, belaruszokkal kéne szövetségre lépnie, nem ezekkel a gender buzi moszlim brüsszelitákkal! Legyen Moszkva az új Brüsszel!!!!
Hunmagyar
2022. július 28. 06:34
Nem vitatkozom ezzel a kijelentéssel. Egyetértek vele. De, nem kellene kadirov mondatait uszításra használni. Hagyjuk meg ezt azoknak, akik felhasználják őt. Mi keresztények vagyunk. ( ami messze nem azt jelenti, hogy egy kereszténynek bárgyúnak és tétlennek kell lennie, sőt ). Nem csecsenek, nem muszlimok. Magyar keresztények. ( már aki )
szürkeSzarvas
2022. július 28. 06:06
Plusz a németországi civil(!) terrorbombázások a csicska(!) angoljaik "segitségével"..
Spiltyu
2022. július 27. 22:47
asszem egyre jobban bírom ezt a csávót...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!