Guy Verhofstadt: Orbán következő terve, hogy lerombolja a demokráciát az Európai Unióban

2022. július 19. 14:32

„Végre vajon mindenki rájön, hogy mekkora fenyegetést jelent számunkra?” – írta a belga EP-képviselő.

2022. július 19. 14:32
null

Korábban beszámoltunk róla, hogy Guy Verhofstadt szerint Orbán vétója miatt nem lehet megállítani a háborút. Szerinte „ha együtt, EU-ként szállnánk szembe Putyinnal, senki sem lenne kicsi és kiszolgáltatott”. Mindezek előtt utalást tett arra is, hogy kívánatos lenne az uniós vétójog megszüntetésére is.

A belga politikus ismét kikelt magából, s a Twitteren azt írta:

Az összes szabad intézmény felszámolása és az összes független hang elhallgatása után Magyarországon Orbán következő terve a demokrácia lerombolása Európában.

Végre vajon mindenki rájön, hogy mekkora fenyegetést is jelent számunkra?” tette fel a kérdést Verhofstadt.

Fotó: Alexandros Michailidis / POOL / HANS LUCAS / AFP

Összesen 321 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
esőember
2022. július 20. 11:22
Nem tudom akar-e valaki cukrászdát nyitni Bécsben, de nekem már jó ideje az az érzésem, hogy rossz klubba léptünk be.. Egyébként meg miféle demokráciáról beszél ez az ember?
Bagirator
2022. július 20. 10:53
Ez az elmebeteg biztosan nem fog fázni a télen. Csak rá kell nézni ,mint egy pszihopata.
syphax
2022. július 20. 10:46
"..Orbán következő terve, hogy lerombolja a demokráciát az Európai Unióban.." AHA! 'UTÁNNA JÓDLIZTOK KÓROSBAN...FRANKÓN.
nempolitizálok
2022. július 20. 09:56
Ja, az antidemokrata a vétójogával él, felháborító. Az egész eurokolhozban a demokrácia egyetlen maradványa a vétójog, nem véletlenül akarjatok eltörölni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!