Verhofstadt szerint Orbán vétója miatt nem lehet megállítani a háborút

2022. május 12. 18:08

„Ha együtt, EU-ként szállnánk szembe Putyinnal, senki sem lenne kicsi és kiszolgáltatott” – fogalmazott a liberális képviselő.

2022. május 12. 18:08
null

Ismét kikelt Orbán Viktor és a magyar kormány embargóellenes álláspontjával szemben Guy Verhofstadt a Twitteren. A liberális EP-képviselő egy, a bolgár miniszterelnöktől származó idézetet osztott meg, ami szerint ha a szerény jövedelmű Bulgária szembe tud szállni Putyinnal, akkor mindenki más is megtehetné ezt.

Verhofstadt szerint „ha együtt, EU-ként szállnánk szembe Putyinnal, senki sem lenne kicsi és kiszolgáltatott”. A liberális képviselő szerint csak úgy lehet megállítani Putyin háborúját, ha elveszik Orbán vétójogát.

 

Fotó: ALEXANDROS MICHAILIDIS / POOL / HANS LUCAS / HANS LUCAS VIA AFP

Összesen 338 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kozmosz
2022. május 14. 00:06
Ez egy fogorvosi reklám.
barany
2022. május 13. 16:59
Ez egy őrült. Elmebeteg.
Bontó Zsuzsanna
2022. május 13. 16:12
Güj,felétek/ mi vagy,belga holland stb.a fene se tudja megkülönböztetni / nincs fogorvos ? Vagy ilyen szinten dolgoznak ?
Varga László és akkor mi a picsa van
2022. május 13. 15:21
Mi szeretünk kicsik és kiszolgáltatottak lenni az orosz gázpiachoz képest. De ez így biztonságos és olcsó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!