Litván színészek üzentek Magyarországnak

2022. április 27. 17:19

„Magyarok, ne legyetek közömbösek!”

2022. április 27. 17:19
null

A Nemzeti Színházban most zajló MITEM nemzetközi színházfesztiválon litván színészek üzentek magyarul a közönségnek.

A színház nagytermében egy litván társulat, a Klaipèda Drámai Színház a Caravaggio életét és életművét körbejáró Léna lábai közt, avagy „a szűz halála” végén két ukrán zászló közé került a következő felirat:

„Magyarok, ne legyetek közömbösek!”

Egy másik litván társulat, a Vilniusi Városi Színház Ivan Viripajev Delhi tánc című előadásának végén tüntetett fel egy képet, angol nyelvű felirattal:

„Biztos vagy benne, Orbán? Magyarország 1956 – Ukrajna 2022”

Fotó: Formanek Csaba Fb

Összesen 167 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
briganti
2022. április 29. 15:42
azért mondom. a román kurva anyádnak is megéri, meg neked is. mi meg elvagyunk itt nélkületek. ez az igazi biznisz. mindenkinek jó.
Attologic
2022. április 29. 12:15
Nem leszünk!! Megígérjük!! Nem leszünk közömbösek!! Továbbra is befogadjuk a menekülteket, és továbbra sem fogunk fegyvert!! ..mert aki fegyvert fog, fegyver által pusztul el. mondta Jézus. mikor is? kétezer éve..meg ezer éve..meg most is mondja, merhogy él. Kinek nem tűnt fel hogy Jézus él? Mindenki más meghalt, egy ideig beszéd téma, de Jézus egyre hangosabban szóóóóóóóóóóóóól. NE FOGJ FEGYVERT, ha élni akarsz!
Vörös Piranha
2022. április 28. 15:01
Tele van a tököm az ultraliberális színészekkel. Ránézésre ezek is olyanok lehetnek, mint a Shilling Árpád meg a faszverő felesége Sárosdi Lilla. Nem volt elég nálunk a "freeszfe" még ezek is basztatnak?? Az meg már csak hab a tortán, hogy Ukrajna vezetője is egy ostoba fasz-zongorista ripacs. Hát ne lenne az ember töke tele ezekkel???? :)
Vasgyari Tibi
2022. április 28. 14:40
Van egy litvániai orosz ismerősöm, 3-4 évvel ezelőtt mondta hogy másodrendű állampolgárok az orosz, az orosz nyelvű oktatást próbálják ellehetetleníteni, kb ugyanaz a helyzet mint Ukrajnában.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!