Tíz évre kitiltották Will Smith-t az Oscar-díjátadóról

2022. április 08. 21:48

A színész már korábban lemondott az akadémiai tagságáról is az eset miatt.

2022. április 08. 21:48
null

Az Amerikai Filmakadémia tíz évre eltiltotta Will Smith-t az Oscar-díjátadókon történő részvételtől – írta a 24.hu pénteken a The New York Times cikkére hivatkozva.

amit akkor tanúsított, amikor a márciusi díjátadón felment a színpadra és lekevert egy pofont Chris Rocknak, aki Smith feleségének kopaszságával viccelődött.

Smith lemondott az akadémiai tagságáról

Mint kiderült, Smith néhány nappal ezelőtt már lemondott tagságáról az Amerikai Filmakadémiában. Ez az a közel tízezer tagú szervezet, amely az Oscarokról is szavaz, a legfontosabb amerikai filmes intézmény, és amely jó eséllyel maga is felfüggesztette vagy megszüntette volna Smith tagságát.

Will Smith bocsánatot kért Chris Rocktól

A színész a gála másnapján bocsánatot kért Chris Rocktól, akit a ceremónián megütött, és mindenkitől, akit szerinte ezzel megsérthetett, ennek ellenére a díjátadót megszervező akadémia elítélte Smith viselkedését, és bejelentette, hogy vizsgálatot indít az ügyben – emlékeztetett a portál.

Nyitókép: ROBYN BECK / AFP

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zovirax
2022. április 10. 17:00
Mi lesz a világgal a sznob gicsparádé nélkül...
teljesenertelmetlen
2022. április 10. 13:26
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) BLM! Rásssssszizmus!
Phm045
2022. április 10. 08:01
Na igen.......a humoralista piszkoskodhat???? Valószínűleg tökön is rugtam volna. Senki betegségével sem viccelünk...... Egyébként az egész oszkár egy politikai gittegylet. Nagyon ritkán kerül a szobor annak a kezébe, aki megérdemli. Nem folytatom, aki tudja mire célzok.........
Nagyhuba1
2022. április 09. 19:48
Nagyot nőtt a szemembe.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!