Will Smith bocsánatot kért Chris Rocktól: A feleségem betegségéről elsütött poén túl sok volt

2022. március 29. 07:15

Az Oscar-gálán, adás közben mosott be egyet a színész a humoristának.

2022. március 29. 07:15
null

Amint arról a Mandiner is beszámolt, élőben húzott be Will Smith a feleségét gúnyoló Chris Rocknak az Oscar-gálán. A humorista a színész felesége, Jada Pinkett Smith kopaszságán viccelődött. Pontosabban, annyit mondott, hogy jó választás lenne a G.I. Jane 2 főszerepéhez. „Ne vedd a kibaszott szádra a feleségem nevét!” – üvöltötte a színész ütés után.

Az eset után Will Smith Instagramon, egy posztban írta le gondolatait az eset kapcsán és kért bocsánatot Rocktól nyilvánosan. Elmondta, hogy az erőszakot mérgezőnek és destruktívnak tartja, valamint, hogy a viselkedése elfogadhatatlan és megbocsáthatatlan.

„Rajtam viccelődni a munka része, de Jada orvosi állapotáról poént elsütni túl sok volt számomra, nem tudtam kezelni és hevesen reagáltam. Szeretnék nyilvánosan bocsánatot kérni tőled, Chris.

Átléptem egy határt és hibáztam. Szégyellem magam, és a viselkedésem nem azt tükrözi, hogy ilyen ember akarok lenni.

Nincs helye a szeretettel és kedvességgel teli világon az erőszaknak. Szeretnék elnézést kérni az Akadémiától is, a műsor készítőitől, a jelenlévőktől és mindenkitől, aki nézte a gálát. Bocsánatot kérek a Williams családtól és a Richard király csapattól is. Mélységesen megbántam, hogy a viselkedésem foltot hagy egy különben csodás élményben” – mondta Smith.

Fotó: ROBYN BECK / AFP

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kovacak
2022. április 03. 06:14
A világunk nem szeretettel és kedvesseggel teli. Nem igazságos és nem demokratikus, ahogy az élet sem az. Felesleges erre hivatkozni, nem is lesz ilyen a belathato időben. Az erre hivatkozó egyének és szervezetek általában meglehetősen agresszívak és erőszakosak, intoleransak. Beérnem azzal, hogy törekszünk az élni és élni hagyni elv ervenyesulesere, már ez is nagy lépés lenne.
hegyaljai
2022. március 29. 13:05
Van két - egyébként nem tehetségtelen - afroamerikai színész. Az egyik a felesége betegsége kapcsán a másikat elfogadhatatlan módon támadta. Erre jött válaszként a pofon. Ezt nem lehet elintézni egy bocsánat kéréssel. Először is nem Will Smithnek kellene bocsánatot kérnie. Sajnos ez a két ember mintaként létezik sok afroamerikai számára, akik ebből azt is leszűrhetik, hogy az erőszak (a pofon) megengedhető a viták megoldására, és egy bocsánatkéréssel minden le van rendezve.
simonvitéz
2022. március 29. 12:29
Két fekete egymás közti "ügyéről" társalog a "fejlett" nyugati világ, mi is. Közben ők ugyanúgy az elmúlt évtizedek magyar szellem és léleksorvasztó hollywoody agymoso-gépezetnek a tagjai, jó pénzért. Tehetségüket persze nem vitatom, de személy szerint egyiknek a nyomorával sem tudok azonosulni. Amint állást foglalok ui abban, hogy melyikuknek van "igaza" (mindkettőnek, és egyiknek sem...), már bementem az utcájukba. Hiszen egy mérhetetlenül felesleges, számomra teljesen közömbös konfliktus két oldalának igazságán töröm a fejem.
Ipolypart
2022. március 29. 10:56
Hogy hívják az amerikai Maunikát? Chris akárki....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!