Beismeri a New York Times szerzője, hogy az amerikai iskolák LMBTQ-irányba tolják a diákokat

2022. április 14. 16:55

A konzervatívokat kritizálja cikkeiben Michelle Goldberg, de közben véletlenül elismeri az igazukat.

2022. április 14. 16:55
null

Michelle Goldberg liberális feminista lényegében beismeri a New York Times-ba írt esszéiben, hogy LMBTQ-indoktrinációval néznek szembe az amerikai gyerekek az iskolákban – hívja fel a figyelmet a The Federalist.

Goldberg morális pánikkal vádolja meg a konzervatívokat. Ugyanakkor Nathanael Blake arra hívja fel a figyelmet: az NYT szerzője úgy kritizálja a konzervatívok álláspontját, hogy közben elismeri: igazak a konzervatívok vádjai. 

Ugyanis egy ízben megjegyzi, hogy „nagy fejlődés volt abban, ahogy a diákok gondolkodnak a genderről és szexualitásról”, ráadásul „a nemzedéki különbség még nagyobb a transzügyeket tekintve”. Úgy látja, hogy a középkorú liberális szülők gyermekei radikálisabban gondolkodnak, „hát még mekkora lehet a különbség a konzervatív családokban!”

Az előző időszakban kiderült: a fiatalok közt sokkal többen gondolják magukat LMBTQ-nak, mint az idősebbek közt. Ezt Goldberg bizonyítéknak veszi arra nézvést, hogy „természetesen több diák fog előbújni a középiskolában, ha elfogadják és ünneplik őket, mint ott, ahol zaklatják és molesztálják”. 

Csakhogy a „növekmény” akkora, hogy azt ez sem magyarázza, ráadásul a tudomány ellentmond az „így születtek” mítoszának.

Goldberg maga is említ olyan nyári tábort, ahonnan úgy ment haza a lányok harmada, hogy nembinárisnak, queernek és nonkonform nemi identitásúnak mondta magát. 

Ezzel együtt máskor Godlberg beismeri, hogy egy elbizonytalanított diák anyukájának igaza volt, amikor a Daily Wire-nek azt nyilatkozta, hogy a gyerek az iskolában szedte magára a genderes elképzeléseket, nem otthonról. 

A The Federalist szerzője, Nathanael Blake rámutat: az oktatási rendszer megvédeni hivatott a transzdiákokat, de valójában létrehozza őket (hiszen transznemű gyermek nem létezik). Gyakran indoktrinációval, propagandával teszik ezt, a diák pedig hisz a divatos eszméknek. A szülőknek nem szólnak, sőt ellenükre vezetik bele a diákokat a genderidentitásokba. Jól dokumentálja ezt a Libs of TikTok Twitter-fiók is.

Fotó: YouTube.
 

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2022. április 19. 10:37
Az a szép, hogy ha náluk több az LMBTQ nálunk meg kevesebb, akkor ebből kétféle következtetést lehet levonni: - ők azt mondják majd, hogy az egész a szabadságfok miatt van. Ha mi nem beszélünk erről és nem ünnepeljük őket, akkor nem is fogják felvállalni annyian - mi meg azt mondjuk majd, hog azért vannak többen, mert folyamatosan indoktrinálják őket. A vitát pedig a hangerő fogja eldönteni.
annamanna
2022. április 16. 07:11
Még írtam válaszokat, csak fáradt voltam korábban nekikezdeni, de végül csak megírtam: https://mandiner.hu/cikk/20220412_vagvolgyi_gergely_politika_keresztenyseg#commentanch12595895
KBA98
2022. április 15. 14:36
aljas népség!
syphax
2022. április 15. 08:58
Nagyon szomorú és nagyon undorító dolog ez így--pláne "meg-propagandázva" ez a perverzió. Ráadásul "azt" érik el az ilyesmivel a pederaszták, trranszok, buzernyákok és egyéb HÜLYEÁLLATOK, HOGY MÉG ERŐSEBB GYŰLÖLET, UNDOR, ÉS AGRESSZIÓ KELETKEZIK ÉS SZABADUL FEL--a normális emberek körében-- "IGY', mintha csak simán csinálnák a mérhetetlenűl bűnös és visszataszitó OCSMÁNYSÁGAIKAT. NYILVÁN AZÉRT, MERT PROVOKÁLNI-BŐSZITENI AKARNAK TUDATOSAN..A PERVERZEK ÉS ABERRÁLTAK.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!