Tankelhárító és légvédelmi rakétákat szállítanak Ukrajnába

2022. március 07. 17:15

Tovább folytatódik Ukrajna felfegyverzése.

2022. március 07. 17:15
null

Egy szigorúan titkos logisztikai akció keretében szállítanak 17 ezer tankelhárító és 2 ezer Stinger légvédelmi rakétát Ukrajnába a NATO-tagországok – írta meg a Telex a CNN tudósítása alapján. 

A titkos operáció központja egy,

az ukrán határhoz közeli, meg nem nevezett kelet-európai reptér,

ahol naponta 17 repülőgép is megfordul, ugyanis a fegyverszállítmányok nagy része ide érkezik.

 

Nyitókép: MTI/AP/Efrem Lukackij

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VeJoLa
2022. március 07. 21:20
Teljes erőből próbálom remélni, hogy ez a hír is dezinformáció, és a civilizált nyugat nem akarja kiirtani és tönkretenni se az ukránokat, se magát. A háború minden újabb napjával ehhez kerülünk közelebb. Az ukrán neonácik mellé érkező amcsi veteránok, kiképzett zsoldosok, éles lövöldözésre vágyó videójátékfüggők és a hősi halalba kényszerített ukrán hadkötelesek mind közvetlenül EURÓPAI emberéleteket fenyegetnek - színtiszta USA érdekből!
night watch
2022. március 07. 19:44
Ha a repteret figyelmeztetésül egy taktikai atomcsapás érné, mit lépne rá az USA? Leatomozná a kilövőállást, ahonnan a rakéta jött? Vagy öngyilkos totális támadást indítana?
confitür
2022. március 07. 19:41
Ez annyira titkos,hogy a CNN megÍrta...he he he.. Nagy ára lesz annak, ha a NATO meg az Oroszok összecsapnak.
Senki Alfonz
2022. március 07. 19:31
Az egészet már a német Welt műholdas csatorna leadta. Meg azt is elmagyarázták, hogy onnan trélereken visznek MIG-29-ket Ukrajnába.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!