Szijjártó: A nemzetközi politika és sajtó egyes szereplői álhíreket gyártanak

2022. február 26. 16:35

„Azt hazudják, hogy Magyarország blokkolja az Oroszországgal szembeni szankciók egy részét” – hívta fel a figyelmet a magyar külügyminiszter.

2022. február 26. 16:35
null

Szijjártó Péter a Facebook-oldalán kiemelte, hogy „Magyarország békét szeretne. Ezért dolgozunk, ezért tárgyalok az orosz és az ukrán kormányok képviselőivel arról, hogy kezdjenek közvetlen megbeszéléseket Budapesten. Ebben fogom kérni az ENSZ vezetőinek segítségét ma itt, New Yorkban is” – szögezte le. 

A magyar szándékok tisztázása után felhívta a figyelmet arra is, hogy „a nemzetközi politika és a nemzetközi sajtó egyes képviselői nem átallanak álhíreket gyártani és hazudozni. Nem fér a fejembe, hogy hogyan lehet, hogy miközben háború van, emberek halnak meg, egyesek fake news gyárakat üzemeltetnek” – jegyezte meg.

Cáfolta, hogy „Magyarország blokkolja az Oroszországgal szembeni szankciók egy részét, például a SWIFT rendszerrel kapcsolatban. Legyen már világos: EZ NEM IGAZ! Soha, egyetlen szankciós előterjesztéssel szemben sem szólaltunk fel, nem blokkoltunk és nem is blokkolunk semmit” – nyomatékosított.

„A fake news terjesztői, legyenek bármilyen nemzetiségűek, szégyelljék magukat!!!” – zárta posztját.

Nyitókép: Szijjártó Péter Facebook-oldala

 

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
jeti
2022. február 26. 17:08
Miért csodálkozik. Ők a független sajtó, függetlenek a tényektől.
Menhetten
2022. február 26. 17:04
Miért kell továbbra is tolni a tapló, hazug, bomlasztó politikát? Vonakodunk, nem támogatjuk, majd ha ezt valaki számon kéri akkor lehazugozzuk, majd utolsóként csak beállunk a sorba, és akkor nagy mellénnyel kijelentjük, hogy "Na ugye". Húztátok az időt, Putyin utolsó csatlósai!..
formaegy
2022. február 26. 16:54
"A fake news terjesztői, legyenek bármilyen nemzetiségűek, szégyelljék magukat!!!" Nem kell sokat gondolkodni! A magyar hazaáruló mocskos libsi-komcsi-fasiszta banda használja ki a háborús helyzetet minden oldalról! Leadják a szöveget a gyilkos nyugati náciknak, ők pedig lehozzák! Ilyen aljas, mocskos, embertelen, gerinctelen, állatgyűjtemény, mint a ballibes banda nincs a világon! A covid járványban is csak és kizárólag a saját hasznukat keresték, taposva a beteg embereket, hozzátartozókat......... Most ez a borzalmas háború - a magyar férgek megint csak a saját pecsenyéjüket akarják sütni. Kutya világ vár M.o.-ra ha ezek a büdös tetvek kerülnének hatalomra! A fiatalok mehetnek harcolni! Mit ezeknek a komcsi-fasisztáknak az emberélet, főleg ha magyar! Vérükben, génjeikben hordozzák. Elég ha Jakab-Szabó elvtársnő vérbe forgó szemét nézitek, majd MZP simán háborúba vezetné az országot... Donáth, Gyurcsányné és a többi rohadt hazaáruló írják az aljas hazugságaikat a mocskos gyilkos nyugati férgeiknek...... Magyarország seperc belepusztulna, ha ezek teret kapnának.
Nehidd El
2022. február 26. 16:43
„A fake news terjesztői, legyenek bármilyen nemzetiségűek, szégyelljék magukat!!!” – zárta posztját. Nem toppantani kellene, hanem perbe fogni őket, és örökre kitiltani mindet Magyarország területéről.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!