Itt vannak Putyin békefeltételei!

2022. február 28. 17:49

Az ukrán média szerint az orosz elnök Emmanuel Macron francia államfővel közölte, milyen feltételek teljesülése esetén vonja vissza az orosz csapatokat Ukrajnából.

2022. február 28. 17:49
null

Vlagyimir Putyin telefonon történt egyeztetésük alkalmával közölte Emmanuel Macron francia elnökkel a béke feltételeit – számolt be az Ukrainszkaja Pravda. A lap szerint az orosz elnök három alapvető feltétel teljesülése esetén vet véget az orosz-ukrán háborúnak, ezek pedig az alábbiak: 

  1. Krím feletti orosz szuverenitás elismerése
  2. „Az ukrán állam demilitarizálására és nácimentesítésére” vonatkozó feladatok végrehajtása
  3. „semleges státusz” biztosítása

Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője korábban közölte, hogy az orosz művelet célja Ukrajna demilitarizálása és nácitlanítása, azt, hogy meddig fog tartani, az orosz fegyveres erők főparancsnoka, Vlagyimir Putyin elnök fogja eldönteni.

Összesen 550 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Simon Attila
2022. március 02. 09:05
Igaza van Putinnak. Amit 2014-óta műveltek a nacionalista ukránok a kisebbségekkel az felháborító. Nem beszélhettek sem a magyarok sem az oroszok az anyanyelvükön. Többször felgyújtották a magyar pártok irodáit. A Vereckei-hágó emlékművet többször megrongálták. Terrorizálták a magyarokat és az oroszokat is. A szakadár területeken az orosz lakosság ellen népirtást hajtottak végre 2014-óta. Volt olyan, hogy élve gyújtottak fel orosz ajkú kisebbséget. Persze erről a ballib média nem igazán beszélt. Megérdemlik az ukránok a sorsukat. Egyék meg amit főztek!
nyoooc
2022. március 01. 10:56
Putyin feltételei azt jelentik, hogy úgy gondolja, azt csinál, amit akar, akkor hagyatja abba az öldöklést, amikor ő akarja.
Dicsértessék
2022. március 01. 10:54
Egy kicsit szörföltem a szodomita sajtoban. Remületes hülyesegekkel etetik szegény lipsyket. Pl. "biztos forrásból" hallották, hogy Putyin örjöng. Katasztrofa
Lajoss
2022. március 01. 09:46
Valaki lelőhetné már ezt a szemetet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!