Összekeverte a Gestapót és a gazpachót egy amerikai politikus

2022. február 10. 07:19

„Nem csak washingtoni börtönünk van, egy washingtoni gulág, hanem ott van Nancy Pelosi gazpacho rendőrsége is” – jelentette ki Marjorie Taylor Greene.

2022. február 10. 07:19
null

Amint korábban beszámoltunk róla, a Twitter végleg letiltotta Marjorie Taylor Greene képviselő személyes fiókját. Az internetes cég indoklása szerint Marjorie Taylor Greene képviselőnő ismételten megszegte a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos hamis, illetve félrevezető információk terjesztése ellen hozott irányelveket mikroblogján.

Most Marjorie Taylor Greene a One America News Network tévéműsorában Nancy Pelosiról, a képviselőház demokrata párti elnökéről beszélt, amikor a következőt mondta„Nem csak washingtoni börtönünk van, egy washingtoni gulág, hanem ott van

amely a kongresszusi képviselők, azok munkatársai és az amerikai állampolgárok után kémkedik”

– jelentette ki Greene. A Twitterről örökre letiltott képviselő a Gestapóra, a náci titkosrendőrségre szeretett volna utalni, helyette azonban a spanyol konyha jellegzetes ételét, a hideg, paradicsomos zöldséglevest emlegette.

Fotó: Brendan Smialowski / AFP

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ninini
2022. február 10. 16:22
Nahát... nekik is van egy Kunhalmijuk. Csak ez szőke. Külsőleg is.
fatman
2022. február 10. 14:51
Nem mindegy, hogy: -szarba csapni, vagy csapba szarni -palota pincsi vagy pilóta pancsi -fal mellett szarni vagy szar mellett falni -ha kukacos a gombám vagy gombás a kukacom -karban szerepelni vagy szarban kelepelni -tanya a Bakonyban vagy banya a takonyban -ha vki a kaszát fenegeti vagy a faszát kenegeti... stb stb stb... :))))))))))))
mokány
2022. február 10. 13:44
Hátha még azt is tudná ,hogy hazája egy nácibolsi banánköztársaság .
Mirtilla
2022. február 10. 13:17
"Nancy Pelosi gazpacho rendőrsége is," Lehetséges,hogy "gas-chamber"-re gondolt,csak finomitani akarta.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!