Lavrov: Putyin dönteni fog az ország következő lépéseiről

2022. január 27. 11:42

Az orosz külügyminiszter szerint Washington válasza Moszkva fő biztonsági aggályaira negatív, a további párbeszédre a másodlagos ügyekre adott amerikai válasz ad reményt.

2022. január 27. 11:42

Moszkva szerint Washington nem vette figyelembe a fő orosz biztonsági aggályokat a javaslataira adott válaszában az Ukrajnához kapcsolódó feszültségre vonatkozóan.

Szergej Lavrov külügyminiszter azt mondta orosz hírügynökségek jelentése szerint: Washington válasza Moszkva fő biztonsági aggályaira negatív, a további párbeszédre a másodlagos ügyekre adott amerikai válasz ad reményt. „Vlagyimir Putyin elnök fog dönteni az ország következő lépéseiről az Egyesült Államokkal és a NATO-val kapcsolatban” – tette hozzá.    

Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője pedig azt mondta újságíróknak: „Nem állíthatjuk, hogy álláspontunkat figyelembe vette Washington, illetve azt sem, hogy lett volna erre szándék”. „Moszkva nem akarja húzni az időt, de nem siet a viszontválasszal” – tette hozzá.

(MTI)

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2022. január 27. 18:41
Európában a jugoszlávok szétpattogtatása óta nem volt háború. Az is USA fennhatósága alatt történt. Vagyis van példa arra, hogy Amerika idejön, odamegy, és háborúzik. Nem kérdez. Az oroszok is. Krím, Donyecki medence.
Phm045
2022. január 27. 14:13
Ide ne jöjjön egy jenki katona sem. Minket hagyjanak ki belőlle. A jenkik menjenek megdögleni az ukránokért egyedül. Csak azt jó ha tudják, hogy nem képzetlen kecskepásztorok ellen megy.........
Phm045
2022. január 27. 14:03
Ide ne jöjjön egy jenki katona sem. Minket hagyjanak ki belőlle. A jenkik menjenek megdögleni az ukránokért egyedül. Csak azt jó ha tudják, hogy nem képzetlen kecskepásztorok ellen megy.........
llnnhegyi
2022. január 27. 13:09
Az oroszok nem vonulnak be. Kinyitják a határt. Donyecki Luganszk hős védői fegyverek garmadájat dezsmalhatjak meg( kézi rakéták, drónok, páncél gránátvetőket,tankelharitokat, helikoptereket teher járműveket ágyúval) ),aztán megrakodva vissza.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!