Tucker Carlson-plakátot égettek szélsőbaloldali tüntetők a Fox News stúdiója előtt

2021. augusztus 13. 12:36

Az egyik demonstráló arra utalt, hogy ha nem fejezi be a Fox News a feketék „gyalázását”, akkor felgyújtják a stúdiót is.

2021. augusztus 13. 12:36
null

Tüntetők egy csoportja a Fox News New York-i stúdiója előtt elégetett egy Tucker Carlson fejét ábrázoló plakátot, valamint egy amerikai zászlót szerdán. 

A helyi sajtó beszámolója szerint egy színesbőrű tüntető azt mondta hangosbemondóba a demonstráción, hogy a Fox News „hazudik, mind rasszisták, mind nácik, mint cionisták, mind Ku-Klux-Klánosok”.

Egyre több fekete hal meg, és ti nem beszéltek róla”

– tette hozzá a tüntető.

Egy másik demonstráló, aki elégette az amerikai zászlót, meggyújtott egy füstgránátot is. Felszólította a Fox News-t, hogy „hagyják abba a feketék gyalázást”, különben „komoly füst lesz itt”.

Tucker Carlson augusztus 6-án készített interjút Orbán Viktorral, amely a Fox News csatornán került adásba. Az interjúról készült YouTube-videó az elmúlt hetek legnézettebb videója lett a YouTube-csatornán. A konzervatív médiaszemélyiség az MCC Feszten is fellépett, előadását magyar felirattal ITT tekinthetik meg.

Orbán Viktorral, amely a Fox News csatornán került adásba. Az interjúról készült YouTube-videó az elmúlt hetek legnézettebb videója lett a YouTube-csatornán. A konzervatív médiaszemélyiség az MCC Feszten is fellépett, előadását magyar felirattal tekinthetik meg.

Nyitókép: YouTube 

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
luisbathhelena
2021. augusztus 15. 06:54
Csak üzennek a fekete tuncizoknek h a fekete halottak 90%at másik fekete lőtte le... És nem a Fox
kozmosz
2021. augusztus 15. 01:59
H o g y R o b u r h ü l y e.
Robur
2021. augusztus 15. 01:50
Maradjunk a tényeknél. Egész pontosan mit mondott?
OberEnnsinnen
2021. augusztus 14. 14:56
"cinikus, folyton másnapos, bongyor újlipóciai műmájer zsidógyerek", - és a korrektség, külön utakon járnak. Olyan, hogy gentleman médiaember, azt meg sem merem említeni. Úgy érzi a szerencsétlen, hogy holmi Menczerek államtitkárrá avanzsáltak, és ő, a szellemi hegycsúcs csak egy fórumos az AAATÉÉÉVÉ-nél... Emiatt a savanyú kényszeredett vigyor le nem megy az arcáról... Persze, a Somos pontosan tudja, mitől lehetne a világ, sőt: Magyarország nemcsak jobb, egyenesen boldog hely. De senki nem kérdezi...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!