Nézettségi rekordot döntött Tucker Carlson Orbán-interjúja a Fox News YouTube-csatornáján

2021. augusztus 10. 10:43

A videót 2,7 millió ember látta, amivel az elmúlt hónap legnézettebb videója lett a csatornán.

2021. augusztus 10. 10:43
null

Tucker Carlson augusztus 6-án készített interjút Orbán Viktorral, amely a Fox News csatornán került adásba. Az interjúról készült YouTube-videó az elmúlt hetek legnézettebb videója lett a YouTube-csatornán,

nézettebb lett mint a Kamala Harrisről, Joe Bidenről vagy Donald Trumpról készült videók.

Az Orbán Viktorral készült interjút teljes hosszában az alábbiakban tekintheti meg:

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook

Összesen 180 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Éva-48
2021. augusztus 14. 11:12
Lehet, nem ismerik idehaza a riporter áldásos tevékenységét a Fox-on ? https://www.bitchute.com/video/1N8MPGz41CWb/ Ki a róka ... vagy, változni fognak az IDÓK és ezért változni is kell ... Reméljük megmenekülnek a gyermekek, legalább ! Ajánlom a 8. perc körül és a végén a grafikonokat, mi is történt ?!
Pitypangocska
2021. augusztus 13. 13:51
Óriási, zseniális húzás volt a Miniszterelnökünktől ez az interjú. Gratulálok! A ballibsik még mindig csal levegő után kapkodnak. Az viszont elkeserítő, hogy a saját népének egy nem elhanyagolható részét milyen kiengesztelhetetlen gyűlölet fűti Orbán Viktorral szemben. Egyre többen irigykedve követik Orbán Viktor intézkedéseit, állásfoglalásait, de az említett magyarok eltántoríthatatlanok. És tőlük függ a jövőnk...
pollip
2021. augusztus 10. 17:32
Olyan jót nevettem az ATV hírén, miszerint Bayer Zsolt durván megtámadta Jakabot és Karácsonyt, mert azt írta, hogy amíg OV ezt az interjút adta, Jakab lecsót evett, Karácsony meg db posztot írt. Ilyen durvát tényleg még sosem hallottam:-))))))))))))))))) Se Jakabtól, se Karacsonytól:-))))))))
Robur
2021. augusztus 10. 16:26
Az elmúlt hónap.:-)))))))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!