Magyar felirattal is elérhető Tucker Carlson MCC Feszten tartott előadása

2021. augusztus 13. 10:06

Itt a videó a Fox News sztárműsorvezetőjének esztergomi előadásáról – magyar felirattal.

2021. augusztus 13. 10:06
null

Amint arról korábban beszámoltunk, az MCC Feszten tartott előadást a Fox News sztárműsorvezetője, Tucker Carlson. Az Orbán Viktorral is interjúzó amerikai riporter nagy visszhangot kiváltó, humort sem nélkülöző beszédét az alábbiakban tekinthetik meg, teljes terjedelemben.

Fotó: Ficsor Márton

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
makutyi
2021. augusztus 13. 17:35
Nem lennék meglepve, ha a következő elnökválasztáson elindulna. Néhány gondolata nekem kicsit túl erőltetett, de összességében teljesen rendben van.
iimre
2021. augusztus 13. 12:09
Jó ez, hogy magyarul is megvan, bár szerintem nekünk, magyaroknak semmi újat nem tudott mondani Tucker Carlson. Persze tök jó, hogy a tömegek által nézett műsorán keresztül elmondta a tapasztalatait, mert a Nyugat halandóinak újdonság lesz, hogy mást is látnak és hallanak Magyarországról, mint amivel mossák az agyukat évek óta, csak hát ők nem beszélnek magyarul -- a kinti politikát meg nem az állampolgárok irámyítják...
triumphator
2021. augusztus 13. 11:59
kedvcsinálónak az egyik könyvének beveztője, magyarul: https://aztirjaa.blog.hu/2021/08/12/tucker_carlson_a_bolondok_hajoja
Bell & Sebastian
2021. augusztus 13. 11:58
Obamakinak születési bizonyítványt hamisítottak, hogy elnök lehessen. Enyves Kéz meg ott volt Sebesült Térdnél, összeszedte a gazdátlan lovakat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!