Öt embert tartóztattak le az angol BLM-aktivista lelövésének ügyében

2021. május 28. 12:21

Továbbra is várja a rendőrség azok jelentkezését, akiknek információjuk van a történtekről.

2021. május 28. 12:21
null

A londoni rendőrség öt embert tartóztatott le szándékos emberölés gyanújával Sasha Johnson, angol Black Lives Matter aktivista lelövésével kapcsolatban – írja a CNN. Egy 17 éves férfit fegyver és drogok birtoklása miatt tartóztattak le – közölte szerdán Richard Leonard, a városi rendőrkapitányság főfelügyelője. Három embert vettek őrizetbe garázdaság és drogbirtoklás, egyet pedig garázdaság és a hatóságokkal való szembeszegülés miatt.

Bár a nyomozás még kezdeti szakaszban van, ezek a letartóztatások is mutatják, hogy haladunk előre a felderítéssel”

– mondta Leonard. 

A 27 éves, háromgyermekes családanya továbbra is válságos állapotban fekszik kórházban, miután vasárnap  fejlövés érte egy dél-londoni ház kertjében. A Scotland Yard az eset másnapján közölte: négy fekete férfit keresnek a bűnesettel kapcsolatban.

Nyitókép: Instagram

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gèbi
2021. május 28. 19:34
Nem értem miért erőltetik ezt a nyomozást, hiszen, a normalitás szemszögéből nézve, megoldódott egy probléma.
Zsoel
2021. május 28. 17:10
Ha még él, akkor egyelőre nem "lőtték le", csak meg-. Nem ugyanaz.
ptrfarkas43
2021. május 28. 15:53
Ebben az esetben nem jasszizmus a börszín emlegetése?
nick89
2021. május 28. 14:16
https://makronom.mandiner.hu/cikk/20210526_egy_kinai_kommunista_professzor_kijelentette_hogy_az_egyesult_allamok_vereseget_szenvedett_a_kinaval_folytatott_biologiai_haboruban Forrás: Mandiner És most is vannak, akik a KKP seggében a Fudan egyetemnek tapsolnak. Aljas, gonosz hazaáruló idióta mindegyik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!