A londoni rendőrség szerint fekete férfiak lőtték fejbe a BLM-aktivistát

2021. május 25. 14:12

Négy férfit keres a rendőrség.

2021. május 25. 14:12
null

Mint arról mi is beszámoltunk, életveszélyesen megsebesült Londonban a Black Lives Matter nevű politikai-társadalmi mozgalom egyik vezető aktivistája, akit hétfő hajnali beszámolók szerint fejlövés ért. Sasha Johnson jelenleg is kórházban fekszik, állapota kritikus.

A rendőrség azt közölte: négy fekete férfit keresnek, Alison Heydari rendőrparancsnok szerint az elkövetők a kerten keresztül törtek be Johnson házába, majd ott elsütötték a fegyvert. Heydari hangsúlyozta: „jól halad a nyomozás”, de szeretnék a lakosság segítségét kérni a gyanúsítottak előkerítésében.

A BBC arról ír, hogy Johnsont korábban halálosan megfenyegették, a Scotland Yard hétfői ismertetése szerint ugyanakkor nincs semmilyen arra utaló jel, hogy a sértett célzott támadás célpontja lett volna, és nincsenek olyan adatok sem, hogy a fiatal nő az incidens előtt bármilyen hitelt érdemlő fenyegetést kapott.

Nyitókép: Instagram

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Aerion
2021. május 26. 17:34
Azért elmondom nektek, fórumtársaim, a béelem úgynevezett aktivistáinak (valójában közönséges terroristák) nagyjából a négyötöde fehér. A feketék úgy telibeszarják ezt a szervezetet, ahogy van. Ez egy neobolsevista, emberiségellenes bűnszövetkezet. Akit pedig fajtársai fejbelőttek, a dísznigger, semmi több.
nempolitizálok
2021. május 26. 15:35
Kellett az órája.
Senye Péter
2021. május 26. 10:45
Belharc?
Knerten
2021. május 26. 09:30
Kellemetlen eset.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!